martes, 23 de diciembre de 2008

PROJECCIÓ SILVIA VIDAL: PLE TOTAL!


Unes 300 persones van assistir el pasat dijous 18 de desembre a la conferència de la Sílvia Vidal. Ens venia a presentar en primícia la seva última aventura en obrir la via Entre boires al Huescarán Nord al Perú.


Poques vegades et pots fer a la idea del que realment implica a tots nivells una activitat com aquesta. Poder descobrir com es fan aquests somnis realitats, gràcies a les explicacions de la Silvia, amb aquesta simplicitat i humiltat, va captivar i fer gaudir de la vetllada a tothom. Va ser quasi una hora a on la gent, molt atenta, no es perdia cap de les anecdotes i explicacións que la Silvia ens anava donant a tots plegats.En acabar, els Reis Mags es van anticipar per alguns, ja que de la mà inocent del Gerard, un dels nostres alumnes de l'escola jove d'escalada, és va fer un sorteig de material gentilesa dels organitzadors de la xerrada: Black Diamond, Cordes Sterling, Vèrtic i La Salle.


Sino només cal mirar la cara del guanyador del crash path... Quina envejaaaaaaaaaaa!!
Així que desitjar unes bones festes a tothom i que us portin moltes coses els reis, nosaltres ja hem fet la carta: més vetllades com les de la Silvia per donar a conèixer totes les activitats de nivell que els nostres escaladors realitzen per arreu del món.