jueves, 15 de enero de 2009

EL TEST CENTER DEL FESS LA SALLE


El test center de La Salle va nèixer el any 2006 arrel de la idea de fer arribar els productes de les marques als usuaris per tal que els puguessin fer servir (testejar) abans de comprar-los. Moltes son les vegades que hem comprat un peu de gat o un arnés, que en el moment de compra-lo ens sembla molt còmode i desprès no ha estat així...

Després de preparar el projecte amb la gent de Vèrtic, es va anar a Münich a buscar alguna marca que pogués estar interessada en recolzar el projecte del test center. Finalment es va apostar per Black Diamond i Scarpa ambdues representades a Espanya per Artida. Aquestes dues marques ens van donar una selecció dels seus millors productes perquè els nostres socis el puguin testejar i que a més a més anys rere any anem renovant.
Un bon triangle a on el Fess pot oferir un servei més pels seus escaladors, les marques promocionen el seu producte i que finalment el podeu trobar a les botigues Vèrtic.
Ja son dos anys de Test Center i com ens acostem al Test número 1000 aquest triangle format per Vertic, Artida i La Salle donarà un premi al client que faci el aquest premiat Test 1000!!
Us esperem...