jueves, 1 de enero de 2009

ELS GRUPS D'ENTRENAMENT

Al setembre del 2006 va nèixer aquest servei que ara ja es un clàssic del Fess. Moltes persones ja han passat pels grups d'entrenament i esperem que moltes més hi passin encara... Pero que són?


La idea dels grups d'entrenament era donar un entrenament planificat i dirigit de qualitat per tots aquells escaladors que no només venen al rocodrom a pasar una bona estona escalant sinó que busquen una progressió i uns resultats en el seu aprenentatge.


Així que durant un any i mig el Jaume va estar planificant i dirigint aquest entrenaments, pero arribat a un punt es va buscar millorar la qualitat de la planificació per tal de donar més bon servei, així que el Fess va fitxar el Fèlix Obradó. Pocs són els qui no coneixen al Fèlix... pero pels qui realment no el coneixeu només heu de prémer aquí.


Alhora cada dimarts i dijous de 19 a 21 els apuntats als grups d'entrenament queden per fer el entrenament tots junts. Els entrenament son de dues sessions setmanals de dos hores. En total programem 3 cicles de 3 mesos que comencen al setembre, gener i maig.
El cicle de gener comença la setmana del 12 de gener així que si vols millorar el teu rendiment vine a provar-ho, sense compromís...
Per més informació... joliveras@fess.salle.url.edu