viernes, 23 de enero de 2009

ICERTIC 2009El cap de setmana del 6, 7 i 8 de febrer tindrà lloc a la vall de Boí una nova edició d’ Icertic que enguany es presenta com una de les millors trobades dels últims anys donades les magnífiques condicions d’aquest hivern.
Com en altres edicions el cap de setmana estarà ple d’activitats: escalada en gel, dry tooling, projeccions, competició d'escalada en gel, etc. Tot això, pel que sembla i si res no canvia, acompanyat d’unes condicions de neu, gel i fred perfectes per a l'ocasió.
Les inscripcions es poden formalitzar des del dia 15 de gener i com cada any l’organització dóna de marge fins que s’esgotin les places. Podeu trobar més informació a les botigues de muntanya VERTIC o bé consultar el programa.
El preu per persona és de 95 € (alberg) o de 125 € (hostal) i inclou el sopar del dissabte i els esmorzars de dissabte i diumenge i l’allotjament per les dues nits.
Pel que fa al material cal dur roba d’abric i calçat per a condicions hivernals, grampons, casco i arnés. L’organització disposa d’un test de material limitat en unitats i per això és recomenable dur arnés, casc i grampons a nivell personal

El any pasat ja uns quants bous vem anar-hi i es una activitat més que recomanable. Us la aconsellem 100%...