viernes, 9 de enero de 2009

L'ESCOLA JOVE: ESCALADA PER NENS

L'escola jove va néixer al setembre del 2006, arran dels primers nens que van aparèixer a la nostra sala i que volien aprendre a escalar. Són la Silvia i el Gerard... i la seva mare: l'incombustible Mariajo Chesa que també feia la classe amb nosaltres.
Així i aprofitant tota la "teoria" elaborada per 4 companys (Fèlix Obradó, Jordi Masats, Pere Julià i Pep Terrades) i un servidor durant un projecte d'investigació realitzat (i premiat!) l'any 2004 dirigit pel Dr. Feliu Funollet i anomenat "Bases metodològiques per l'aprenentatge de l'escalada" s'inicia el projecte de l'Escola Jove.L' escola té per filosofia assolir dos objectius:


1.- Ensenyar a escalar als nens

2.- Divertir-se durant l'aprenentatgeMoltes son les avantatges d'aquest esport, ja a nivell del desenvolupament psicomotriu del nen, la seva relació directa amb la naturalesa o la seva responsabilitat en la pressa de decisions... Fet que fa de l'escalada un esport molt interessant per realitzar ja que es molt pluridisciplinar i conté uns bons valors associats. A més més també busquem des de l'escola fer que els pares realitzin l'activitat conjuntament amb els fills, varis son els pares que s'han animat i consideren una bona experiència el poder fer la activitat amb el seu fill...


Actualment en l'escola ja som un 10 nens que dilluns i dimarts de 18 a 19 venen al nostre rocòdrom a aprendre a escalar sense mes pressió que la del jugar i pasar-ho be. Les classes es poden realitzar per dia, per mes o per trimestre i l'escola funciona amb el mateix calendari que el escolar.
Les nostres instal·lacions del Fess disposen de un bon espai per aquest aprenentatge a part d'una altre oferta que ens dona possibilitat de oferir uns serveis extres a part de l'escalada com podria ser la piscina o les nostres pistes poliesportives.Per més informació sobre l'escola: joliveras@fess.salle.url.edu o trucant al 93.290.24.78 de Dl a Dj de 18 a 21. Tot i que el que us recomanem és que veniu un dia, sense compromís a provar-ho... Esteu convidats ja que la primera sessió és gratuïta.Esperem seguir creixent...