martes, 2 de marzo de 2010

RENOVACIO DE L'ACORD LA SALLE / EL FORAT

La Salle ha volgut que tots els seus socis i competidors puguin gaudir d'una sessió en aquest espai de vici, i perdició, en aquesta no legal climbing zone, a la vell estil, un fanàtic, un espai reconvertit en rocòdrom una clau i les ganes de escalar k mai falten... Així que tots els competidors al Campionat de Catalunya Universitari i a la segona prova de la Copa Catalana d'Escalada en Bloc rebran una invitació. Disfruteu-la!!


El món de l'escalada està ple de personatges peculiars, però està clar que un dels més significatius que tothom coneix és el Manolo Sanchez aliàs "el Heavy", persona amb caràcter que cal saber portar però amb un gran cor pels qui van de cara, moltes coses podríem dir d'ell que ens deixarien bocabadats: que fou qui va aixecar les competicions a Catalunya, que ell solet va muntar la Fuixarda, o potser la última: la sala que conjuntament amb la seva dona, la Maria Jose, ha muntat a Esplugues.


M'atreviria a dir que el Forat és una de les millors sales que hi ha a Barcelona i rodalies, molt fanatika i a on a més a més el Manolo et pot pseudoentrenar... Amant de la resina i geni de les manualitats, podràs comprovar en aquesta sala que qualsevol objecte es pot esdevenir en pressa. Tal com dirien al Sur és una sala amb "duende" . Ara també al Facebook:28 I 29 DE ABRIL
9'00 - 22'00
30 BLOCS - 2 DIES
US HI ESPEREM !!