martes, 14 de abril de 2009

UN ANY MÉS TOT A PUNT!! OBERTES LES INSCRIPCIONS!!


5è OPEN BLOC FESS - TIVAL LA SALLE


Dirigit a tothom que es vulgui iniciar en l’escalada, amb una trobada sense més pressió que la que et vulguis posar. Sense jutges, sense límits de temps... només tu, els reptes i, és clar, els amics!

Divuit blocs equipats per dotze equipadors Gran Reserva (www.elsbousdelasalle.blogspot.com), a part de les slacklines i la novetat: el gommming. El servei del Test Center de Black Diamond i Scarpa, que us deixarà gratuïtament el material que necessiteu per participar, bona música pel Fess-Tival i les barres amb beure i menjar perquè el ritme mai pari... tota una festa de l’escalada.

Cal destacar la implicació de Vèrtic, Black Diamond, Scarpa, Gargola, Blue Arrow, Korda’s, Edelrid, Vaude, Dual Grups, K+, Faders, Garra, Desnivel, Escalar, Aneto, 8c+, Inesca, Didak’s, TSL, Green Monkey, Sterling, Top30, El Forat, La panxa del Bou, Climbat, Gibbon i Weider que aporten els més de 6.000 € en premis que sortejarem entre tots els participants de les tres competicions.

A partir de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit dels dos dies de l’Open tindràs temps per anar provant tots els blocs, equipats per una selecció dels millors escaladors i equipadors del moment: Felix Obradó, Edu Marín, Ana Gimenez, Helena Alemán, Victor Esteller, Oriol Maraver, Jose Valdivia “Pepín”, Jordi del Pozo, Jordi Salas “Pelón”, Gerard Rull, Jordi Masats i Alex Sanchez seran els responsables de totes les propostes de moviment que faran que gaudiu, sigui quin sigui el vostre nivell. Us hi esperem!!

9 DE MAIG:
CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ESCALADA EN BLOC
CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC

Ja un clàssic, l’escalada en bloc torna amb força a les universitats. El Servei d’Esports de la Universitat Ramon Llull conjuntament amb el de La Salle (CELS), el Grup Excursionista de La Salle (GELS) i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitzen aquesta competició per buscar els millors escaladors en bloc de les nostres universitats. L’únic requisit és ser estudiant i tenir ganes de competir.

Tot això englobat dins la prova reina del calendari de competicions en Bloc: El Campionat de Catalunya. Els millors escaladors del territori ens faran gaudir dels moviments més durs i inimaginables per aconseguir guanyar i ser el millor escalador en bloc de Catalunya.

Presència d’stands de diferents marques on podreu trobar ofertes úniques per l’ocasió: Vertic, Korda’s, Blue Arrow, Didak’s, l’ Associació d’escalada sostenible són alguns dels que ja ens han confirmat la seva assistència. A més a més, tindreu a disposició estands de diferents marques que us volen apropar els seus productes i fer-vos bones ofertes perquè el dia us surti ben rodó. A part del concurs organitzat per Vèrtic: LES MANS MES FORTES DE CATALUNYA (amb una Korda’s de premi), Sorteig de material al final de la competició... T’ho perdràs?

La inscripció és anticipada i limitada a 100 participants... No t’adormis!!INSCRIPCIONS

5è OPEN BLOC FESS - TIVAL LA SALLE

La inscripció es farà a la recepció del centre els mateixos dies de la competició. La participació a l’Open serà gratuïta per a tots els estudiants de La Salle i socis del FESS, GELS i CELS, tindrà un cost de 8 € pels federats i de 10 € per a tots els altres. La inscripció és pels dos dies. En el preu de la competició, s’hi inclou l’assegurança i l’oportunitat de gaudir del nostre centre esportiu després de competir: sempre podràs fer-te un bany a la piscina, gaudir d’una sauna o entrenar una mica més al nostre gimnàs.

CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ESCALADA EN BLOC
CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC

La inscripció s’obre el 14 d’abril i és anticipada. S’haurà de formalitzar abans del dia 7 de maig. El preu és de 20 €. Per formalitzar- la es podrà fer de dues maneres:

1.- A la recepció del nostre centre de Fitness, (Dl. – Dv. 7.00 a 23.00 h o Ds. de 8.00 a 19.30 h):

http://www.fess.salleurl.edu/fess_content.html

2.- Amb un e-mail a l’adreça joliveras@fess.salle.url.edu amb les vostres dades, conjuntament amb l’ ingrés bancari amb el nom del competidor a:

CEUETL SECCIÓ MUNTANYA
Entitat: La Caixa
NÚM. COMPTE: 2100 0992 38 0200054950

Després nosaltres us retornarem l‘e-mail amb la notificació de la conformitat de la inscripció.

El dissabte 9 de maig de 7.30 a 8.15 h s’acabarà de formalitzar la inscripció, portant la llicència federativa anual o la matrícula de la universitat en cada cas. SENSE AQUESTA DOCUMENTACIÓ NO ES PODRÀ PARTICIPAR!! Per a qualsevol dubte trobareu tot el reglament de la competició i tota la informació de la competició a la nostra pàgina web:

http://www.elsbousdelasalle.blogspot.com

http://www.gels.org/ca/Per a més informació podeu contactar amb:

Jaume Oliveras
FESS La Salle
93.290.24.78 (De Dl. a Dj. de 18.00 a 21.00 h)
joliveras@fess.salle.url.edu