sábado, 18 de abril de 2009

UNA TARDA AMB JAMES PEARSON

Dins del Road Trip de North Face amb el James Pearson, una de les parades ha sigut a Barcelona i hem tingut la sort de que sigui a La Salle. Un total de 30 places eren les obertes a aquesta Masterclass i projecció , es van omplir totes.


El event va consistir en una masterclass d'una horeta i quart a dos grups de 15 persones. La Masterclass va ser dirigida pel James Pearson i el seu company de batalles Gaz Parry. En ella van ensenyar a dissenyar un bon escalfament i el treball tècnic en la resolució de problemes de bloc.

En acabar els dos torns els assistents es van dirigir a al local social del Fess a on la Masterclass va continuar amb un passe de diapositives i un parell de vídeos sobre el Road Trip i les aventures del James i el Gaz.

Finalment per acabar es va realitzar un pica pica d'entrepans pastetes i begudes gentilesa dels organitzadors, conjuntament amb un sorteig de material i la signatura de pòsters i fotos com es degut en aquestes ocasions.


Com veieu alguns van tenir més bona acollida que d'altres però el balanç final va ser molt positiu i des de La Salle esperem poder acollir mes iniciatives com la que North Face està realitzant amb el seu Road Trip. Podeu descarregar-vos les fotos del event a la pàgina de fotos del Bous.


Per finalitzar agrair a Stephan la seva perfecte traducció i als amics de North Face i Vèrtic per tot l 'esforç, il·lusió i treball que fa possible aquests esdeveniments.

si voleu riure només cla que llegiu la versió dels fets des del seu punt de vista:

http://thenorthfaceeu.typepad.com/summitseriesroadtrip/2009/04/bros-and-hos.html

Nota de traducció: a on posen Sanny Larry.... posar SANT HILARI!!!!