miércoles, 29 de abril de 2009

VAUDE - EDELRID A COLLBATÓ

El passat diumenge les empreses Vaude i Edelrid van organitzar unes jornades pels seus clients. Es tractava de una idea nova, amb pocs recursos però feta amb tot l'esforç del món per part del seu staff. Consistia en fer unes jornades pels clients d'aquestes empreses per poder ensenyar i testar les novetats de la temporada.

Alguna de les activitats que es van dur a terme van ser: projeccions amb les novetats de la temporada, presentacions, test de material a través d eportar els clients a escalar o a fer un trekking per Montserrat. Tot i que l'activitat estrella va ser un passe de models dins les coves de Collbató amb tot ala roba de la temporada. Aixi que un grup de valents i valentes, escaladors tots van debutar com a models (alguns Bous de La Salle) amb un èxit total, ja que la idea era original i la posta en escana molt bona.

Els nervis van passar i van deixar lloc al sopar i la festa a on més d'un va descubrir el que es tenir la tinya o van retre honor al igual que els nostres companys Anglesos a Sant Hilari... Tot plegat deixa un bon gust de boca a tothom i ja les idees per millorar i fer més i més gran aquest esdeveniment de nova fornada.Agrair a Edelrid i Vaude habitual col·laborador dels nostres esdeveniments que ens convidessin. Esperem ja amb impaciencia la edició del any vinent...