martes, 12 de mayo de 2009

5è Open Bloc Fess Tival - DIES 3 I 4

Finalment, després de molts mesos de preparatius va arribar el moment tant esperat, el que la gent disfrutes de tota la feina realitzada. I així va ser... Sobre uns 300 escaladors aproximadament van gaudir dels 19 blocs del Open, les slacklines, el gomming, les barres i la festa, aquest Fess tival que any rere any va creixent: poc a poc però fermament.

Blocs per a tots els nivells i per a totes les edats tal i com podeu veure a les fotografies, les quals ja estan disponibles als nostres albums web. I un bon ambient que és el que ens motiva a que any rere any fem aquest esforç, una passió : l'escalada en bloc!!

Dins els blocs, els nostres equipadors van fer una bona feina, des de l'obra mestre del Pelón que només un competidor, l'Armando Raya, va aconseguir encadenar, fins a blocs com el de l'Helena Alemán que la gent feia una i una altre vegada de lo bo que era...

Des de que vem acabar que estem treballant en les classificacions i tal i com estiguin acabades les penjarem a aquest bloc i penjarem també el resultat del sorteig de material. Us recordem a totes les persones que us veu emportar la cartulina de participació que teniu temps fins divendres per tornar-les si voleu entrar en aquest sorteig.

Des de l'àrea d'escalada volem agrair a tots els organismes que fan possible aquest event, començant per La Salle i el seu recolzament constant, la FEEC per confiar en la nostra entitat, tots els patrocinadors i sponsors que tot i ser un any dificil no ens han deixat de costat i als voluntaris i amics que han ajudat o ens han donat el seu recolçament per fer que per 5è any l'Open Bloc sigui un referent dins aquest tipus d'esdeveniments.


I recordeu... el 6è Open bloc s'acostà, només manquen 364 dies jejeje no t'oblidis d'entrenar!!