martes, 5 de mayo de 2009

DIA 1: COMENÇA LA GRESCA

El organitzar un esdeveniment com el Open no es tasca fàcil. Molts petits detalls fan que tot pugui esguerrar-se i tot el esforç realitzant no doni el fruit desitjat. Per això cal una gran preparació prèvia i previsió. De vegades és difícil posar-se a la pell dels organitzadors, però petits detalls com el que el competidor es preocupi de realizar correctament la seva inscripció ens fa que el dia del event ens estalviem mes de dues hores de feina i de fer esperar. Volem agrair la col·laboració de tothom ja que sinó esdeveniment com aquests no serien possibles.

Avui hem començat a preparar tota la posta en escena del Open, en primer lloc hem tret les més de mil presses que tenim al rocòdrom, ajudes com les de l'Esther, l'Aleix, el Visca's o el Josep Mª ens han anat fenomenal per tal de enllestir aquesta feixuga feina en menys temps del previst. I així ha quedat el nostre rocodrom...

Després hem hagut de portar aquestes presses a netejar per tal de tornar-les a muntar el divendres ja que la sala de aïllament del campionat és el nostre rocòdrom.

Acte seguit mentre seguíem revisant les inscripcions, preparant cartells, premis etc... hem hagut d'anar a descarregar el camió amb l'estructura exterior. Aquest com la Meye ha estat el àngel que ens ha ajudat conjuntament amb el Xavi, el nostre fenomenu muntador!!.

Sembla que no pero els 32 matalassos de la FEEC peseeeeeeeeeennnnnn....

I a les 12 de lanit ens hem donat per vençuts, ara un bon sopar i demà a les 7 ja estarem continuant el muntatge per tal que tot estigui a punt per dimecres.


Tant esforç....
....us hi esperem!!!