viernes, 15 de mayo de 2009

EL CAMPIONAT - DIA 6

A les 7’30 del mati arribaven els competidors per formalitzar les inscripcions, i amb un total de 70 inscrits es culminava els més de 9 mesos de feina en la preparació de l’event. Sort que la gran majoria de competidors ja havien fet prèviament els tràmits ja que sinó el procés s'hagués allargat més del compte.

La competició consistia en encadenar 4 blocs. Per fer-ho els competidors disposen de 4 minuts per bloc alternant 4 minuts de descans. Quan més amunt arriben més punts guanyen. A les 9'30 començaren i mica en mica els 70 competidors tingueren la seva oportunitat. Només els 8 millors pasarien a les finals.


Durant tot el mati també es portar a terme el concurs un any més organitzant per les ments maquiavèl•liques de la cadena de botigues Vèrtic: LES MANS MES FORTES DE CATALUNYA : una dinamometria de ambdues mans que donarien una corda a qui aconseguís el record que fou per Marc Muñoz, la revel•lació de les classificatòries amb 1400kn en total.


A les 17'30 començaren les finals, el moment de donar-ho tot. Amb un gran ambient i bastant de públic els competidors s'enfrontaren als 4 darrers reptes que els hi havien preparat els equipadors. Tothom es va volcar i va gaudir de l'espectacle.


Al final de la competició, els representant de La Salle, la FEEC i de diferents empreses del sector (Vertic, Korda's, Inesca, Blue Arrow...) van ser els responsables d'entregar els trofeus als guanyadors. Podeu consultar la classificació clickant aqui.

I la mà innocent de la Sara posa a prova el nivell d'amistat dels competidors i repartir més d'una dues i tres alegries amb el ja esperat i famós sorteig de material a on enguany i malgrat la crisis 4 cordes, un parell de crashpaths i d'altres bons premis van acabar d'alegrar la nit als competidors.

AGRAÏMENTS

Des de l’organització volem agrair la col•laboració de totes les empreses que ens han donat suport perquè la realització del event sigui possible: BLACK DIAMOND, VERTIC, GARGOLA, BLUE ARROW, KORDA’S, EDELRID, VAUDE, NORTH FACE, GREEN MONKEY, NST, DUAL GRUPS, GARRA, ANETO, K+, DIDAK’S, VICTORY ENDURANCE, STERLING ROPE, SCARPA, CLIMBAT, EL FORAT, LA PANXA DEL BOU, FADERS, 8C+, DESNIVEL i TOP30

I a totes les persones que directa o indirectament han posat el seu gra de sorra...