miércoles, 6 de mayo de 2009

DIA 2: FINALITZANT LA POSTA EN ESCENA

Que ahir ens fiquéssim al llit ben tardet no era excusa per avui a les 7 del mati ja estessim tots a peu de bloc muntant una altre vegada. Degut al transport algunes plaquetes s'havien trencat i ferros desviats, així que hem cridat els reforços... amb tota la cavalleria, amb el gas a fons i amb un total de 12 hores hem fet el muntatge del bloc. Aquest cop ens hem guanyat tots surtir a la foto!!! Gràcies sobretot al Xavi, Aleix i Josep's Mª's que cal treure's el barret... amb un equip així dona gust!!

Mica en mica han anat apareixent els equipadors....

Tot i que inicialment equipar no semblava una prioritat...

A la que hem tret les presses s'han deixat de distraccions i li han donat gas a fons un altre vegada per amb un total de 8 hores equipant preparar els 18 blocs que de segur faran patir a més d'un i gaudir a més de deu!!. Només ens ha mancat la presència del Pepín, que degut a una caigudeta als Alps ha estat baixa... Des de l'Open li enviem una abrasada i dir-li que es millori i que comptem amb ell per la següent edició: remarquem que no li hem buscat substitut!!! De segur que el bon ambient que hi ha hagut entre tots plegats li hagués ajudat a la recuperació...


Blocs de qualitat per un equip 5 estrelles!! Finalment tot ha quedat apunt per demà a les 10 donar inici a aquest 5è Open... que al cap i a la fi hem organitzat perquè hi participi tothom.

Com veieu la exposició itinerant del AES també hi és present al Open:

El Gerard tot motivat ens demostra que demà tot és fàcil i no s'ha de fer gens de força... Oblideu les mans, penseu amb els peus!!

Dos dels nostres equipadors, l'Edu i la Helena fent-se la típica foto amb el fan pesat que no volia marxar sense aquest present dels seus crack's!!


Doncs res bous, tot a punt... demà a tibar!! Motivats i a muerteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

US HI ESPEREM, JA QUE TOT AIXÒ ES PER VOSALTRES!!