jueves, 18 de junio de 2009

ELS BOUS A LA BLOC CASTEFA


Ahir varem estar a la competició dels nostres companys de Castelldefels. Un plafó petit però molt funcional dissenyat per Gargola, amb un desplom regulabre més que curiós i que ens va fer que passar una bona tarda.

Només arribar el speaker i un dels organitzadors de la competició, el Gerard, ja ens va dir que era una competició tranquila i amistosa, i així va ser... Un total de 4 categories: negra, vermella, blava i verda amb 3 bloc per categoria van fer-nos treure foc als dits. I per acabar una competició de llançaments!!

Destacar el Olesksiy que va fer tots els blocs i en el últim monet va aconseguir fer el últim llançament guanyan-t'ho tot!! També el Xavi del Forat que s'ha posat fort com un bou i que va quedar segon en la categoria negre.

Molt bon papers dels bous, a destacar la victoria del Lluis Miralles en categoria vermella i el tercer lloc del Marc Garcia en la mateixa categoria. Dovi i esther fan un 4rt. i 5è lloc respectivament a la categoria blava, i la gran decepció d ela competició va ser el Jaume que no va aconseguir fer cap bloc de la seva categoria (negre) quedant un cop més últim!! Anims Jaume has d'entrenar més...

Al final entrega de premis i premis per tothom, i felicitar a la gent de Castelldefels per la organització del event i el bon ambient que hi havia entre tothom.

Avui xerrada a la Salle de l'Associació d'escalada sostenible, us hi esperem...