lunes, 15 de junio de 2009

ELS BOUS A LA VILABLOC

El passat dissabte un grapat dels nostres bous de la Salle van anar cap a Vilafranca a competir en la segona edició de la Vilabloc, una competició que es com la de l'aldea Gala d'Asterix... i a on vem gaudir de valent.

Tot i que erem un bon grapat només 4 van atrevir-se a competir, la Dovi Vargas que va passar a les finals de femines i va quedar 5è posició. El Marc Garcia que va passar a les finals de promoció i va quedar 5è fent un paper més que digne. I el Jaume i el Lluis Miralles (que debutava en la categoria absoluta!!) que van fer una modesta pero lluitada 20 i 22 posició respectivament.

El reste de la classificació la podeu veure clickant aqui.


Us recomanem assistir a la tercera edició de la Vilabloc. Una competició molt ben organitzada pels amics de Vilafranca, feta amb amor!! A on el bon ambient i el fanatisme que es viva feia que hi estiguessis molt a gust!! Bonc blocs durs que fan que ens motivem a entrenar fort per l'any vinent fer més bon paper encara, tot i que el més important va ser que ho vem passar genial, un dia per repetir!! I el premis, cedits per la gent de Terra desports de Muntanya, van acabar de fer-nos feliços!!

Per veure una perfecte descripció del que va ser la competició només cal veure el blog de la Marieta, si una cosa es perfecte el millor es copiar-la!!

I tal com diu el slogan de la competició:

"El bon blocador bons blocs bloca"

Gràcies gent de Vilafranca!!