jueves, 25 de junio de 2009

TROBADA ALS ALPS


TROBADA PER LA PROMOCIÓ DE L’ALPINISME I L’ESCALADA ALS ALPS

L’objectiu d’aquesta trobada és la de promoure l’alpinisme i l’escalada als Alps Francesos. La trobada tindrà lloc del 1-8 d’agost al massís dels Ecrins (Briançon-França). La trobada es concentra al camping Municipal d’Ailefroide que serà el camp base on estaran tots els participants i des d’on es podran realitzar activitats com les següents: Vies normals i escalades a les dues muntanyes de 4000 mts del massís (Barre des Ecrins-4.102 mts i Dome de Neige des Ecrins-4015 mts), Agulla Dibona, Meije, escalades a les Tenailles de Montbrison, ...

El Grup Excursionista La Salle (GELS), secció excursionista del club CEUETL, posarà a disposició dels participants infrastructura de suport, instal·lant al camping una gran Carpa per poder compartir l'estada de manera col·lectiva, descansar, menjar i aixoplugar-se en cas de pluja i on hi haurà una extensa bibliografia de zona. Els participants podran rebre assessorament per part de tècnics qualificats però aquests hauran d’estar capacitats per realitzar les activitats de manera autònoma. Cada participant haurà de dur el seu propi material preveient les activitats que vulgui realitzar. També caldrà que els participants estiguin federats i assegurats.

Aquesta és una activitat oberta a tothom, tant a families com a joves, siguin de l'Entitat que siguin i per inscriure's només caldrà omplir el formulari d’inscripció i fer un ingrés de 10€ que es destinarà a cobrir el cost de la carpa al camping així com el lloguer de la llum en el seu inerior. Pots fer l’ingrés al següent número de compte:


Concepte: "TROBADA ALPS "
Nom: CEUETTL SECCIO MUNTANYA
Entitat: La Caixa
Nº COMPTE: 2100 0992 38 0200054950


Una setmana abans de la trobada el club es posarà en contacte amb els participants per tal d’ajudar en l’organització del viatge i aclarir possibles dubtes. L'objectiu és optimitzar el transport amb els mitjans disponibles dels inscrits però en cap cas es pot assegurar places de transport per tothom.

Per més informació podeu consultar la pagina web del GELS o contactar amb Rafa Vadillo : icextrem@yahoo.es