sábado, 18 de julio de 2009

De Vacances....


Per acabar la temporada posarem la fotografia dels components del 16è curs de Bloc que s'ha dut a terme al Fess La Salle, 9 bous més al nostre col·lectiu d'amants de l'escalada. (Falta l'Angel... sempre n'hi ha un que no ve el dia de la foto jejeje)

Aquest ha estat un any intens, hem dut a terme varis cursos de bloc i de corda, els nens de l'escola jove que cada vegada estan més forts, els bous del grup d'entrenament que tampoc s'han quedat enrere, ens han visitat grans crack's com el James Pearson, el Gaz Parry, Iker i Eneko Pou, la Sílvia Vidal més tots els equipadors que van muntar els 20 blocs del Open pel que van passar unes 400 persones, el test Center ha arribat a 1000 tests...

També la temporada en ha donat el grup del facebook actualment amb 300 bous de la Salle i aquest blog que promitja unes 2000 visites al mes. Així que després de tanta feina toca descansar i carregar piles (sense ignorar el Open de Psicobloc a les piscines Bernat Picornell el pròxim 7 de agost a la nit ni el Campionat del Mon).

El rocodrom romandrà tancat del 1 al 16 d'agost. I al setembre reiniciarem totes les activitats: cursos, escola jove, entrenaments, competicions i opens més noves idees com la TROBADA DE BOUS, entre d'altres.

Així que bones vacances a tots!! i a tibar BOUS DE LA SALLE !!

PD.- Feu fotos de totes les tibades i viatges per fer un report a la tornada...