miércoles, 15 de julio de 2009

EL TEST CENTER ARRIBA A MIL...El 15 de març del 2007 s'inaugurava a La Salle el Test Center. Aquest servei va néixer amb la idea de que fos un espai a on les marques poguessin fer arribar els seus nous productes als escaladors perquè aquests els poguessin provar a fons, es a dir, entrenar amb ells, portar-los a la muntanya etc. Després si els hi agradava el producte poguessin trobar-lo facilment a la botiga Vèrtic, la nostra botiga des de que varem ignagurar el rocòdrom ara ja fa 5 anys. Black Diamond i Scarpa, de la mà del seu lider espiritual Pep Ollé va confiar amb nosaltres i aquest nou servei i va ser la marca que des de llavors treballem al Test Center.

Un cop provat el producte e client en pot donar un feed back del que li sembla, feed back que utilitza la marca per millorar els seus productes. Com per exemple va fer l'Esther, que va fer el test número 999 i el Xavi representant Black Diamond i Scarpa va voler premiar amb aquesta bonica samarreta.

Em mateix els hi va passar al Juanjo Alins, que va venir a provar un dia el nostre rocòdrom i sense saber-ho va fer el Test número 1000 i el responsable d'escalada del Fess, un servidor, també li va donar una bonica samarreta.

I per no ser menys el Xavi i el Pep també van voler premiar el Test número 1001 amb una altre bonica samarreta, aquest cop la Petite Mel va ser la afortunada.

Per acabar dir-vos que ja podeu venir a provar un nou model de gats de Scarpa, ja disposem del número 35 al 46. Com sempre seguirem treballant per vosaltres...