martes, 29 de septiembre de 2009

Els Bous a la Cronobulder


Un any més s'ha celebrat la cronobulder de Boí, la competició més autèntica, genuïna i amb més solera del estat. I amb aquesta ja van 19 edicions... poca broma!!

La primera part de la competició consta de una serie de blocs marcats a on cadascun te una puntuació concreta en funció de la seva dificultat. Enguany els blocs tenien sorpresa, ja que es trobaven en un entorn inigualable, al costat del Estany Negre, fet que feia que l'aproximació fos un bonic passeig de un parell de horetes... La qualitat de la roca i les línies va fer secundaria la llarga aproximació.


Després de la sessió bloquera, un bon àpat ens esperava al Refugi Ventosa i Calvell, gentilesa de la organització, que per sorpresa nostra no van fer pagar res de inscripció a ningú. Un cop dinats varem baixar al poble a on a les 9'00 començava la part més curiosa de la competició: la cronobulder!! Que consisteix en creuar un tram "cronometrat" del poble escalant per les seves parets i amb tota la gent animant i hidratant als competidors...


I evidentment que la jornada no podia acabar de millor manera que amb una bona "Farra" al bar La Ferradura, un dels principals sponsors del event que li dona el nom... Amb l'entrega de premis i un sorteig de material cedit pels sponsors del event... i la nit va continuar!!

Felicitar a la organització per la bona feina feta i el dia genial que ens varen fer passar.