martes, 3 de noviembre de 2009

OSCAR ALEMAN I ORIOL BARO... UNS BONS "FRIENDS"


El passat cap de setmana es va dur a terme el primer curs de Via Llarga. Els bous de la Salle és van agafar de la mà dels "pufessionals" de Free Flocks, per tal de seguir aprenent el art d'escalar: reunions, tascons i friends foren els nostres aliats en la guerra contra la gravetat.

Amb l'Aula de Natura de La Salle com a centre de operacions, i els impressionants pícnics preparats amb tot l'amor del mon per la Lidia, van fer que l'estada fos simplement perfecte... Gràcies Lidia per fer-nos sentir com a casa...o millor (jo no cuino així...).


El primer dia varem anar a la zona d'escalada esportiva de les Esposes, adjuntem ressenya per si algú hi vol anar, es tracta d'una escola petita però acollidora, la qualitat de la roca no és massa bona però el lloc era perfecte per practicar el posar artilleria... així que ens vem dedicar a aprendre a posar friends i tascons, muntar bones reunions etc... tot el dia sense parar... i després teòrica... buffffff és que l'Oscar no et deixa ni respirar... quin paio!!


El Diumenge varem anar a Malanyeu a fer una via de 3 llargs, en la que vàrem posar en pràctica tot l'aprés el dissabte però ja amb el àmbient corresponent, sempre vigilats pels nostres "àngels de la guarda" l'Oscar i l'Oriol, que anaven revisant tot el que fèiem per tal que no la liessim... Les vies ja estaven equipades però no sabem els noms...


En el Bar de Malanyeu donarem per acabat el curs molts contents tots de com havia anat i amb ganes de fer ja el nivell 2 i seguir aprenent... Tot i que abans farem el curs d'Iniciació al Alpinisme que esta previst pel Gener 20010.