viernes, 22 de enero de 2010

CAN BOQUET EXISTE!!

JAUMET A DOS REGLETAS Y UN DESTINO

Dies de fred, dies de sol, dies perfectes per Can Boquet!! L'altre dia em va sorprendre la revista escalar i el seu especial de bloc, comentaven que a Can Boquet no hi ha gaire moviment nou, però penso que no es així. Personalment sempre he estat un bon defensor d'aquesta zona i ho seguiré sent... tot i que lògicament no es pot comparar amb d'altres zones, però personalment ni millor ni pitjor, cada zona te els seus encants!! Tot i així hi ha moltes línies encara per encadenar i blocs per descobrir... falten fanàtics!!

Vaig tenir el honor de compartir una jornada bloquera amb un dels descobridors i impulsors de la zona: Mr. Obradó... i vem escollir Sector Nou i de la Granota. També vem coincidir amb el Jaumet de la Fuixi i el Gerard. Al cap de uns dies varem tornar amb el Vincenzo i l'Esther i vem aprofitar per netejar una mica la zona de brutícia, i per obrir tres línies noves:

Vinsther 6a, a la dreta de Sitofobia un dur 7a.
La Fariñera 5a, entre el arbre i La humedad (6a+ sit)
Espinilleres 6a+, l'entrada sit de Rock Games 7c+ però sortint recte (fissura + filo), roca un xic tova, al lloro!!

FELIX OBRADÓ A ROCK GAMES

Uns dies abans també vem aprofitar per netejar una línia nova a Savassona: Avatar, proposta de 6x i amb una primera ascensió per part de Marco Juves. Aquesta línia es troba darrera del roc de la Madamme. Com la caiguda és dolenta vem construir un petit esglaó perquè amb els dies acabi aplanant, a veure si resisteix...