domingo, 31 de enero de 2010

Outside... Tot un èxit!!

Aleix Vilardebó - Lider espiritual de Bowlder Films


Tothom té idees, inclús de vegades algú en te alguna de bona, però el que marca la diferencia no són les idees sinó qui aconsegueix portar-les a terme, amb paciència, treball i amor, sobretot molt d'amor i passió.

Jaume Abella president del Grup Excursionista La Salle donant la benvinguda als assistents

Aquesta és la història de Outside, un film considera't amateur però portat a l'execució de la manera més professional possible. I és per això que quan ens va arribar el projecte a La Salle no vem dubtar gaire alhora de posar el granet de sorra final per tal que la presentació fos el que va ser: una tarda d'emocions pels implicats i de diversió pels espectadors, que en una sala replena (més de 300 persones), a on els escaladors i amics van gaudir de cada moment d'aquests fanàtics.


Una tarda d'ambient fanàtic, el auditori ple a vessar

Pels qui no vareu poder assistir no patiu, ja que enlloc de comercialitzar-la ells han decidit compartir-la i en breu la podreu descarregar gratuïtament a través del blog oficial de la pel·licula:


El Aleix ens va prometre que ells no és James Cameron, així que no haurem d'esperar 10 anys per veure una nova pel·licula de Bowlder Films. Ells ara marxen un any de viatge, van a donar la volta al mon per escalar en una selecció de les millors zones de bloc del mon, quan tornin ens han promès que tindran peli nova: Nomades!!. Per tots aquells que vulgueu seguir les aventures d'aquests escaladors intrepits ho podreu fer a través del seu blog del viatge: