domingo, 21 de febrero de 2010

1r. OPEN ESCOLAR BCN: EXIT D'INSCRIPCIONS !!


Dins el marc de l'Open Bloc Fess-tival, neix un nou esdeveniment: el primer Open Escolar BCN. La idea era aprofitar la sinergia creada durant el Open per fer un esdeveniment a on durant als matins el futur de l'escalada: els joves, trobessis una activitat educativa i lúdica de descobriment del nostre esport. Així va néixer el primer Open Escolar BCN.
Un cop creat i dissenyat l'Open Escolar, va ser el moment de buscar companys que ens donessin suport alhora de fer-lo una realitat. Un cop més la FEEC va estar al nostre costat i alhora L'Institut de Barcelona Esports també va creure en el nostre projecte, ajudant-nos en tot el possible. Ja era una realitat, ara quedava veure'n la resposta per part de les escoles...

El dimarts al mati s'obrien les inscripcions i en breu minuts ja començaven a arribar les sol·licituds de les escoles per participar-hi. S'obriren 200 places i en el decurs dels primers dies ja hi havien 600 sol·licituds... Un èxit!! Tot i que des de l'organització també ens sap greu que hi haurà bastants places a les quals no podrem arribar, és per això que ja s'estan movent fils per poder ampliar una mica aquesta oferta, alhora que prometem una segona edició amb més capacitat per tal de poder estar a l'alçada de la demanda.


Un cop més les empreses del sector fan un bon esforç per tal de que aquests esdeveniments puguin anar endavant i és per això que un cop més els hi agraïm:


Així que en l'edició d'enguany ja arranquem amb 200 joves de Barcelona i a tots vosaltres...

US HI ESPEREM....