jueves, 11 de marzo de 2010

MARIETA CARTRO: STAFF IV


Finalment, i després d'unes dures negociacions hem aconseguit que l'escaladora més divertida, polifacètica i mediàtica de Catalunya ens vingui a l'Open a equipar-nos un bloc... no parlem de ningú més que la Marieta Cartró !!


Si dubteu del que dic només cal que entreu al seu blog: http://tufa-tufa.blogspot.com/, personalment crec que un dels més visitats del panorama Blogger escaladoril... el seu cinisme i sinceritat ens atreu a estar pendent de totes les seves entrades, amb un humor digne de no perdre-se'l!!

Ja comenceu a veure que aquesta noia és un petit dimoni, però de bona pasta!! Amb ella van trencar el motlle. La podreu veure normalment a les finals o els podis de totes les competicions, i esta clar és una gran escaladora fanàtica que junt amb el seu marit, l'Esteve, no paren d'encadenar i encadenar...


D'aquesta manera tenim el honor de presentar a la primera de les nostres femines equipadores, de segur que ens equiparà un bon bloc i de segur que ens animarà l'Open com ningú... Ja que en això ella és : Excepcional!!


La Marieta està esponsoritzada pels companys de:


28 i 29 d'abril 2010
9'00 - 22'00
30 blocs - 2 dies
Us hi esperem!!