domingo, 14 de marzo de 2010

MIGUEL NAVARRO : STAFF V

De terres Valencianes ens arriba Miguel Navarro... Creiem que aquest jovenet de Nules no necessita presentació, ja que de segur que si feu bloc, en algun lloc haureu coincidit amb ell, si més no a Albarracín , o a les revistes !! Però ja que hi soc, us en faré 5 cèntims...

Miguel és d'aquelles persones afortunades que a aprés a oblidar-se de les obligacions mundanes per viure el dia a dia al 100%, si més no, a quantes persones conegueu que hagin estat donant la volta al mon recorrent les millors zones de bloc: escalant escalant i escalant... Quina enveja més sana que ens dona la seva eterna felicitat!! Ell sempre positiu i amb una alegria que rapidament es contagia a tot el seu entorn proper...Miguel a part de ser un bloquer fanàtic i feliç és un escalador de primer nivell, ja des de jove que va superar el nivell de Superguerrer i és un superespecialista dels llançaments aparentment impossibles... Te primeres ascensions a molt blocs a dia d'avui referents obligats pels bloquers de tot el mon... Aixina que poca broma, aquest nanu està fort com un roure!!


Des de l'organització del Open estem molt content que vingui a estar amb nosaltres, ja que Miguel és la Salsa de tota Festa, i en la nostra sempre l'havíem trobat a faltar!!

De segur que a partir d'avui no us perdreu les seves aventures, que podeu seguir a través del seu blog: www.blokamundos.blogspot.com i sinó el coneixeu tranquils, perquè a part d'equipar-nos un bloc preciós, estarà treballant amb nosaltres durant tot el Open. Només hi ha una cosa que Miguel encara no s'ha enterat: Que el Oeste mola mas !! (Sinó enteneu aquest últim tros només l'heu de convidar a una birra i preguntar-li...)

Miguel és un escalador sponsoritzat per:
PD.- SI EL CONVIDEU A CASA VOSTRE ASSEGUREU-VOS QUE LA NEVERA ESTA BUIDA...


28 i 29 d'abril 2010
9'00 - 22'00
30 blocs - 2 dies
Us hi esperem!!