jueves, 25 de marzo de 2010

ORIOL MARAVER : STAFF XII


El nostre següent equipador és l'entranyable ORIOL MARAVER
 
 L'Oriol  és d'aquells escaladors fanàtic que poc xerren i molt fan. Ell té una única obsessió: escalar!! i aquesta es contagia indiscutiblement només de compartir una sessió amb ell. Positiu i respectuós sempre t'ajudarà a anar a més i més, i s'implicarà al 100% amb tot allò que li proposis.


Viatger incansable l'Oriol no para d'anar amunt i avall recorrent tot el món per trobar les millors escalades... i de les seves experiències en nodrim nosaltres, amb els seus savis consells quan les coses no et surten be...

Gran coneixedor de la zona de Sant Joan, ens el trobem allà molt sovint donant com s empre el 100%... tot i que l'Oriol és més fanàtic de la corda que del bloc, mai refusa l'oportunitat d'escalar sigui el que sigui. L'Oriol ara el trobem donant un cop de mà als companys de T1, però també esta vinculat amb la part de formació de l'Inefc de BCN i fins fa poc era el lider del Centre de Tecnificació, des d'on ha format grans escaladors a nivell nacional... mèrit inquestionable. Un cop acabada aquesta etapa l'Oriol ens fa arribar una carta per despedir amb el cap ben alt aquesta etapa de la seva vida al capdavant d'aquest projecte juntament amb el nostre altre equipador el Pep Terrades.


Salutacions cordials a tothom:

Som Oriol Maraver i Pep Terrades, escaladors i fins la temporada 2009, responsables, entrenadors i tècnics del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) de la FEEC.La nostra experiència en l’àmbit de la tecnificació en escalada esportiva comença des dels inicis de la seva creació dins de la FEEC, al 1998/99 com a esportistes i acabat aquest període, com a entrenadors, en el nostre projecte esportiu dissenyat fa quatre anys.

En aquest nou rumb que pren la FEEC, se’ns aparta sobtadament i sense exposar-nos clarament els motius . Segurament no ens queda més remei que acceptar la nova situació, però si volem abans de despedir-nos , deixar constància de la nostra feina i de la nostra aportació durant aquest període. Al llarg d’aquests anys de projecte hem treballat amb escaladors/es com Pau March, Víctor Esteller, Àlex Granados, Albert Flaqué, David Arjona, Paula Alsina, entre d’altres, que han competit i situat a la Federació Catalana al nivell més alt dels podis de les seves respectives categories en l’àmbit estatal, aconseguint així la recompensa de ser seleccionats per la Federació Espanyola a nivell internacional. Hem treballat dins els paràmetres del concepte “tecnificació” , no en els “d’alt rendiment”. Per nosaltres ha estat fonamental basar el nostre treball en l’esglaó previ a l’alt rendiment. La nostra tasca ha reeixit en un difícil equilibri entre la formació de base pels esportistes i els resultats exigits per la FEEC.
Avui per avui, alguns d’aquests esportistes ja formen part de l’esglaó superior de l’alt rendiment. Això, creiem que no ha estat casualitat: hi hem cregut des del primer moment. Sabem que no tot ha estat un camí de roses, hi ha hagut molt d’esforç, de patiment, lesions, decepcions, nervis, derrotes... Cada cas ha estat un món per a nosaltres i per tant, hi ha hagut moments i decisions difícils, fins i tot poc agradables, però sempre honestes i fidels a uns valors que creiem importants per les edats dels esportistes-escaladors-adolescents-persones que formen el CTEEC.
Volem fer públic l’agraïment absolut a aquests esportistes i pares d’aquests que han estat fidels al nostre projecte, que s’han esforçat, i han demostrat perquè havíem de confiar en ells. Estem convençuts que el seu esforç els ha donat la seva recompensa en quan a resultats (campionats i copes d’Espanya en totes les categories, seleccionats per participar al circuit europeu i fins i tot mundial, encadenaments de víes a vista i assajades de graus molt destacables, concentracions amb Tecnificació Espanyola, etc). Estem convençuts que les seves inquietuds els portaran encara més lluny, i els animem.
Recordarem sempre les persones que han cregut i segueixen creient en nosaltres, que ens han ajudat en el nostre projecte, que ens han ensenyat més del que sabíem i que ens han ajudat a créixer i a fer millor la nostra feina i de retruc, a fer millor el CTEEC.
Volem demanar les més sinceres disculpes als que han patit les nostres mancances i als que els nostres criteris d’actuació no els han semblat els més correctes. Esperem no haver causat danys irreparables i poder parlar-ne fluïdament, si es dóna el cas, des d’una altra perspectiva.A tots aquells/es que hem conegut en el camí, que no són pocs, fins sempre! L’esport sempre serà una forma d’aprendre i de compartir una valuosa part de les nostres vides. L’escalada sempre serà quelcom més!

Oriol i Pep
L'Oriol és un treballador i col·laborador de:

 
28 i 29 d'abril 2010
9'00 - 22'00
30 blocs - 2 dies
Us hi esperem!!