lunes, 22 de marzo de 2010

STAFF IX: ANDONI PEREZ

Estrenem la setmana amb el nostre novè equipador del Open, un autèntic guerrer de la roca: Andoni Perez


L'Andoni de Vitoria-Gasteiz, viu actualment a terres de Lleida, diem actualment perquè Andoni a viscut a moltes ciutats, sempre mogut pels seu fanatisme.  És part activa del moviment de Masters que està equipant les linees més dures del planeta. Aquest guerrer de l'escalada va entrar al privilegiat club dels vuitegradistes ja a la jove edat de 16 anys, així que no fallem al dir que l'escalada és la medul·la espinal de la seva vida...

A part d'escalador fanàtic l'Andoni té una altre passió evidentment vinculada amb l'escalada, la d'equipador. Més de 250 vies equipades a la seva esquena: margalef, siurana,santa linya,oliana,pais vasco, cuenca, tenerife... és a on podem trobar algunes de les com ell anomena: filles!! I a on també en destaquem que com a bones filles ell les ha mantingut de la seva butxaca... esperem que potser alguna marca o federació  l'ajudi una mica en aquesta altruista tasca !!

 
A l'Andoni potser el coneixeu per la seva etapa d'empresari... juntament amb Dani Andrada va crear la marca Blo Mu, el seu crit de guerra: Blokar o Morir !! Tot i que el fanatisme va poder més que l'empresa, actualment encara segueix sent el lema de molts escaladors.

Com ja aneu veient l'Andoni no és dels que li fa por caure: sincer transparent i lluitador té un carisme que ens fa estar molt content de tenir-lo amb nosaltres a l'Open. De segur que us agradarà seguir totes les seves aventures a través del seu blog:

Andoni és un escalador esponsoritzat per:
 
 
 


28 i 29 d'abril 2010
9'00 - 22'00
30 blocs - 2 dies
Us hi esperem!!