sábado, 17 de abril de 2010

6È OPEN BLOC : INFORMACIO CATALÀ28 i 29 D’ABRIL
1r OPEN ESCOLAR BCN


Aquest any, dins el marc de l'Open Bloc Fess-tival La Salle neix un nou esdeveniment: el primer Open Escolar BCN amb el suport de l’ Institut Barcelona Esports i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

L’Open escolar té com a objectiu principal que els més petits puguin descobrir ja de ben joves el nostre esport: l’escalada. Així doncs, a través d’un circuit de tallers i activitats lúdico-educatives: escalada en bloc, escalada esportiva, slacklines, acroesport... farem que els infants s’ho passis d’allò més bé en un “no parar” al voltant de l’escalada i tot el que l’implica.

L’acceptació de l’activitat ha estat un èxit total, ja que hem tingut un allau de sol·licituds d’inscripció, més de 900 per les 200 places que s’oferien, fet que ens garanteix, sens dubte,  que farem una segona edició l’any vinent28 i 29 D’ABRIL
6è OPEN BLOC FESS - TIVAL LA SALLE


En els darrers anys, l’Open Bloc Fess-tival La Salle s’ha consagrat com una de les competicions populars d’escalada amb més participació del país. La clau de l’èxit és que ha estat dissenyada amb l’objectiu d’arribar a tothom, sobretot a aquells que s'inicien i volen fer el seu primer pas en una competició on l'únic objectiu és passar-ho bé:  sense jutges, sense límits de temps, només el participant, els reptes i, és clar, els amics!. Nosaltres posem la Festa... amb la inestimable ajuda de Red Bull. !¡

Com seguim creixent en número de participants, també ho seguim fent en la proposta de blocs pels participants. Enguany comptarem amb més de trenta blocs equipats per una selecció dels millors escaladors, equipadors del moment i bons amics dels Bous de la Salle. En el nostre blog (www.elsbousdelasalle.blogspot.com) podreu seguir qui són. Felix Obradó, Ana Gimenez, Helena Alemán, Marieta Cartró, Berta Martin, Victor Esteller, Oriol Maraver, Jose Valdivia “Pepín”, Jordi del Pozo, Gerard Rull, Alex Sanchez, Pep Terrades, Pere Julia, Oriol Cañelles, Albert “Kueka” Jover, Alex Granados, Marco Jubes, Andoni Perez, Miguel Navarro i Xevi “Sava” seran els responsables de totes les propostes de moviment que faran que gaudiu, sigui quin sigui el vostre nivell.

En aquesta edició, a part del nostre rocòdrom i l’estructura cedida per la FEEC, també disposarem de l’increïble R.A.M (Rocodromo Articulado Motorizado) que l’empresa 9b+ ens cedeix perquè puguem gaudir com a nens petits amb aquesta nova joguina.

El servei del Test Center de Black Diamond, Scarpa  i Tenaya, us deixarà, gratuïtament, el material que necessiteu per participar. Cal destacar la implicació de Vèrtic, Black Diamond, Tenaya, Korda’s, Gargola, Dark Arrow, A.E.Sostenible, Red Bull, Green Monkey, Edelrid, Vaude, Green Monkey, 9b+, North Face, Dual Grups, K+, Fixe-Faders, Garra, Escalar, Aneto, 8c+, Inesca, Didak’s, T1, Mutante, Luittoni, Top30, El Forat, La panxa del Bou, Climbat, Gibbon i Weider que aporten els més de 6.000 € en premis que sortejarem entre tots els participants de les tres competicions.

A partir de les 9 del matí i fins a les 10 de la nit dels dos dies de l’Open tindràs temps per provar tots els blocs, gaudir de l’ambient amenitzat amb la disco mòbil de Luittoni amb els seus DJ’s i el servei de bar amb un munt de beguda i menjar perquè el ritme no pari, tota una festa de l’escalada, tot un FESS-tival!!!. Us hi esperem!!

28 i 29 D’ABRIL  i 1 DE MAIG
OPEN BUSINESS

L’Open Business neix de la idea d’apropar als fabricants de les empreses que col·laboren  amb el seu públic. Un dia per conèixer els fabricants i que els fabricants coneguin els escaladors: Vertic, Korda’s, Fixe-Faders, Red Bull, Dark Arrow, Didak’s, l’ Associació d’Escalada Sostenible són alguns dels que ja ens han confirmat la seva assistència. Les empreses us volen apropar els seus productes i fer-vos bones ofertes perquè el dia us surti ben rodó.

1 DE MAIG
2a PROVA COPA CATALANA  D’ESCALADA EN BLOC
CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC

Ja un clàssic, l’Escalada en bloc torna amb força a les universitats. El Servei d’Esports de la Universitat Ramon Llull conjuntament amb el de La Salle (CELS), el Grup Excursionista de La Salle (GELS) i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitzen aquesta competició per buscar els millors escaladors en bloc de les nostres universitats. L’únic requisit és ser estudiant universitari i tenir ganes de competir!

Tot això emmarcat dins la 2a prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, una de les copes amb més nivell de l’estat. Els millors escaladors del territori ens faran gaudir dels moviments més durs i inimaginables, per aconseguir la victòria i apropar-se a ser el millor escalador en bloc de Catalunya.

Tothom, públic i competidors,  podrà participar en el concurs organitzat per la cadena de botigues Vertic: LES MANS MES FORTES DE CATALUNYA amb una Korda’s de premi pel guanyador i la guanyadora. I el desitjat sorteig de material al final de la competició. T’ho perdràs?