martes, 6 de abril de 2010

OBERTES LES INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS: 6è OPEN BLOC FESS - TIVAL


La inscripció es farà el mateix dia de la competició a la carpa d’organització situada al camp de bàsquet del Campus Internacional La Salle.  La inscripció és pels dos dies. En el preu de la competició s’hi inclou una samarreta i l’oportunitat de gaudir del nostre centre esportiu després de competir: sempre podràs fer-te un bany a la piscina, gaudir d’una sauna o entrenar una mica més al nostre gimnàs. La participació a l’Open serà gratuïta per a tots els estudiants de La Salle i socis del FESS, GELS i CELS (però no inclou la samarreta) i tindrà un cost de 12 € pels federats (caldrà portar la llicencia i el DNI) i de 15 € per a tots els altres.2a PROVA COPA CATALANA 
CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI
                                                                                                                                                   
La inscripció s’obre el 6 d’abril i és anticipada. S’haurà de formalitzar abans del dia 29 d’abril. El preu és de 20 €. Per formalitzar- la es podrà fer de dues maneres:

1.- Al rocòdrom del nostre centre de Fitness: Dilluns a  Dijous de 18.00 a 21.00 h


2.- Amb un e-mail a l’adreça joliveras@fess.salle.url.edu amb les vostres dades, conjuntament amb l’ ingrés bancari amb el nom del competidor a:

CEUETL SECCIÓ MUNTANYA
Entitat: La Caixa
NÚM. COMPTE:
2100 0992 38 0200054950

Després nosaltres us retornarem l‘e-mail amb la notificació de la conformitat de la inscripció.

La inscripció és anticipada i limitada a 100 participants... No t’adormis!!

El dissabte 1 de maig de 7.30 a 8.15 h s’acabarà de formalitzar la inscripció, portant la llicència federativa anual. SENSE AQUESTA DOCUMENTACIÓ NO ES PODRÀ PARTICIPAR!! Per a qualsevol dubte trobareu tot el reglament de la competició i tota la informació de la competició a la nostra pàgina web:
 Per a més informació podeu contactar amb:

Jaume Oliveras
FESS La Salle
93.290.24.78 (De Dl. a Dj. de 18.00 a 21.00 h)