jueves, 27 de mayo de 2010

ACTIVITAT DE BOUS - MAIG 2010

Aquest mes alguns del nostres bous ens han passat un petit resum de les seves activitats...


Via: L'Avi trepador a la Codolosa, Collbató, Montserrat. 105m, 5c.
Aprofitant el divendres tarda en Luis i en Karles han anat a escalar a Montserrat. Via de 3 llargs entretinguda i prou ben assegurada a excepció de l'última reunió que caldria canviar les bagues per fer el rappel (naltros hi varem deixar un malló extra). La ressenya la podeu trobar al escalatroncs. Una bona zona per escalar aquestes tardes lliures d'entre setmana.


 Lluis al segon llarg de la via

 Per una altre banda, l'Albert Viscasilles fa una escapada de 3 dies amb el Jaume a Albarracín. Entre els encadenaments més destacats Albert s'emporta La Rave 7a, un clàssic del sector parking, i Jaume i Albert s'emporten TonicoEfervescente un bloc del sector Arrastradero que tot i que en la polèmica i erronia guia del alemans surt de 7a, l'apuntem de 6c.  

Albert a La Rave, 7a Sector Parking

Albert a Tonicoefervescente, 6c Sector Arrastradero
Albert apadrinat per dos vuitegradistes de renom: Miguel Navarro i Ignasi Tarrazona
Per altra banda la Nuria i l'Anna Serra conjuntament amb el xavi ripolles, vincenzo, el josep maria, l'eloi, l'esther, l'albert, la marta i el marc marxem el pont a Margalef d'on Marc es porta un bon 7a+. i el Josep Maria un 6a+ DE PRIMER!!!!  Ens falta la seva crònica de la resta d'encadenaments... esperem en breu rebra-la....

Els Bous a Margalef tibant com a bèsties !!

La Boua de l'Esther Raventos no va a escalar perque a demarxar a Copa España de Valladolid, en la qual va quedar segona de la seva categoria... Felicitats Esther!!

Esther tibant a Valladolid a on va quedar en 2ª posició