domingo, 27 de junio de 2010

OPENBLOC TERRASSA: CITA OBLIGADA


Què farem ?

Doncs com sempre però millor, una festa d’ escalada en bloc on tothom es farà un tip d’escalar i provar els aproximadament 40 blocs de tots els nivells que us tindrem preparats per al dia 3 de juliol.


A més a més, ja podeu anar preparant les mans perquè també hi haurà la competició de “ lances “, tot i que aquest any no la deixarem per al final, sinó que l’ intercalarem amb la prova de bloc; així els participants podran anar provant “ els lances “ entre via i via !!


I com no podia ser d’ una altra manera, una prova de velocitat en bloc per a acabar de destrossar els braços dels participants!!!

I per als més menuts i matiners... Festa Infantil !


Amb blocs , escalada amb corda, “ slackline “ o corda fluixa, tirolina...


per a començar a gaudir amb això de l’ escalada!!


UBICACIÓ

Atenció: Aquest any canviem l’ ubicació de la prova, no es farà a la Plaça Didó, sinó a les instal.lacions del Centre Muntanyenc Sant Llorenç, al rocòdrom.

Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa,
c/ Camí de la Font de les Canyes núm.15
08227 Terrassa (Barcelona)Com funcionarà?

Per al període de classificació es muntaran 40 blocs amb un gran ventall de diferents dificultats, i a cada via se li assignarà una puntuació en funció de la seva dificultat.


Es tracta que durant tot el període de classificació, es vagin sumant punts per cada bloc realitzat, on cada participant , tindrà la llibertat de triar el bloc que vol provar i fer tants intents com vulgui i / o pugui.


Un cop realitzat un bloc es busca el jutge més proper qui validarà a la targeta del participant la realització del bloc, i per a agilitzar el recompte total de punts, a cada bloc realitzat o cada dos, el participant haurà de  passar per la taula de control on es registraran els blocs aconseguits, per tal d’ assegurar la validesa d’ aquests en cas de la pèrdua de la targeta.

Els que més punts aconsegueixin de cada categoria passaran a la final.

La fase final es basa en el reglament de la FEEC per competicions d’escalada en bloc de la copa i campionat de Catalunya.CATEGORIES

Infantil (mixta)

Promoció (mixta)

Absoluta Femenina

Absoluta Masculina


 

PROGRAMA

09.00h a 11.00h  Festa Infantil

09.00h a 10.00h  Inscripcions i entrega de targetes i samarretes

                            (Els que vinguin tard tindran menys temps)


10.00h a 16.00h  Classificatòries en totes les categories

11.30h a 16.00h  Classificatòria campionat de “ Lances “

18.00h a 19.30h  Finals de bloc en totes les categories

20.00h a 20.30h Final Campionat de “ Lances “

21.00h a 21.45h Campionat de Velocitat en bloc

22.00h  Entrega de premis i fi de festa amb un fantàstic sorteig de material
INSCRIPCIONS  


Socis CMSLL (federats)
12 euros
Federats (modalitat “C” o superior o similar “UIAA “ )
15 euros
No Federats
20 euros
(5€ en despeses
d’ assegurança temporal)

  • El preu de l’ inscripció dóna dret a participar a les 3 proves.

  • Inscripcions limitades a 120 participants.


PRE-INSCRIPCIONS

  • Descarregar i omplir el full d’ inscripció (un full per a cada participant) i enviar-lo mitjançant un correu electrònic a l’ adreça :
bloc.cmstll@suport.org

  • Fer l’ ingrés corresponent al preu de l’ inscripció, amb el nom del participant, al número de compte de “ La Caixa “ .......................

El dia de la competició, de 9h a 10.00h, només caldrà entregar el justificant de l’ ingrés i directament se us donarà la targeta i la samarreta.
                        (Els que vinguin tard tindran menys temps)
SI NO HEU FET LA PRE-INSCRIPCIÓ

El mateix dia de la competició, si no s’ ha arribat al límit de participants inscrits ( 120 ), per rigorós ordre d’ entrega i pagament del full
d’ inscripció, s’admetran nous participants fins a arribar al límit d’ inscripcions.


Tots els menors d’edat han de presentar degudament omplert el full de permís per part del seu tutor legal, i serà recomanat tant per als menors d’ edat com per als adults, l’ ús del casc de seguretat durant el període de competició.