lunes, 25 de octubre de 2010

2ª TROBADA DE BOUS... AMBIENT I FANATISME !!


Aquest cap de setmana ha estat la 2ª TROBADA DE BOUS, organitzada pels Bous del La Salle. Aquest esdeveniment té la intenció de ser un punt de torbada entre escaladors indiferentment del seu nivell, escaladors professionals i marques. Un cap de setmana fanàtic per gaudir tots plegats del nostre esport: l'escalada.

En aquesta edició les marques presents van ser Tenaya, Edelrid, Vaude, Korda's, Gargola i Vertic. I els esponsoritzats que van assitir: Helena Aleman i Oriol Cañelles.


La trobada arrancava el dissabte al mati amb un bon esmorçar per agafar forces, a la nostra casa de natura de gisclareny, camp base immillorable. Un cop arribaren tots els participants, alguns de fins i tot Vic, ens vem dirigir cap a Malanyeu. 

Allí Llucià "Catx" Hernandez, en represantació de Gargola ens feu de guia local en una zona que es coneix a la perfecció, ja que n'és l'autor de la guia. Una escalada tècnica de placa i  forats definien les vies. Un cop alli Oriol es dedicà a fer diferents tallers a on testaven i compreniem els perque dels dissenys del material de Edelrid i Vaude. Mentre stant la resta no paravem de sumar metre si metres en una jornada maratoniana...


Marxavem del sector ja de nit per anar a la casa a on una bona dutxa i un bon sopar ens referen les energies per poder escoltar la conferencia que ens va donar Helena Aleman. un repas a la seva vida i els seus últims encadenaments que la situen com una de les millors escaladores del mon.Un privilegi que varen gaudir tots els assistents.


Al dia següent el mal temps va fer fer-nos un petit canvi de plans, així que enlloc de Targassone varem anar a Sant Joan de Vilatorrada per gaudir d'un dia de bloc d'allò més fanàtic. Oriol i Helena ens obrien el cmai dels blocs més fanàtics alhora que tothom ho donava tot fins a quedar més que esgotats.


Al final unes braves i una cervesa, la millor manera d'acabar un cap de setmana fanàtic... I amb molta motivació per l'any vinent tornar-hi amb la 3ª TROBADA DE BOUS... Us hi esperem !!