viernes, 22 de octubre de 2010

RAMONET ENCADENA EL SEU PRIMER 9B DE CONFERENCIA


Un total de unes 200 persones han gaudit aquesta tarda d'una vetllada amb Ramon Julian. Un cop més Ramon ens sorpren amb la seva inigualable sinceritat i simplicitat convertint la seva timidessa en el punt fort de la seva conferencia. tot ha començat amb un petit homenatge al recent difunt i creador de l'escalada esportiva KURT ALBERT seguit de la presentació del Test Center per part del gerent de Vertic Kiko Penya i del responsable esportiu de Tenaya Marc Recasens que ens deixava pas finalment al Ramonet.


Al llarg dels 75 minuts que ha durat la xerrada Ramonet ha fet un repàs punt per punt, sense deixar-se'n cap (els portava ben apuntats) el que han estat les principals etapes de la seva vida.


D'aquesta manera hem anat passant des de la seva infància, a la seva etapa de progressió passant per les competicions autonòmiques, nacionals i internacionals, un monogràfic sobre el Master d'arco, i les seves principals proeses a roca... un bon repas que ens ha deixat clar que el seu únic vici es Escalar !!


Nomes agrair per acabar al Ramon i la seva dona Maria Alba el important esforç que han fet en aquest debut estel·lar en el mon de les conferencies així com als amics de Tenaya i Vertic pel suport sense el qual res d'això mai es possible.