martes, 16 de noviembre de 2010

ESCALAR A LA URL... ARA EQUIVAL A CREDITS !!

Si ets estudiant de la URL i t'agrada escalar o t'agradaria aprendre'n ara t'ho posem ben fàcil, ja que podràs obtenir crèdits de lliure elecció o ECTS si ho fas al rocòdrom dels Bous de la Salle.


 
OPCIÓ 1: APRENENTATGE

Pensat per tots aquells que voleu iniciar-vos al nostre esport: 

     CURS D’ESCALADA ESPORTIVA.- Son un total de 6 sessions indoor (Dl i Dc de 19 a 21)  6 hores d’una sortida. Un total de 18 hores. Hi ha un curs programat al febrer (Del 9 al 28 de febrer dilluns i dimecres).     
                                                                  +
    CURS D’ESCALADA EN BLOC.- Son un total de 6 sessions indoor (Dl i Dc de 19 a 21)  6 hores d’una sortida. Un total de 18 hores. Hi ha un curs programat a finals de juny principis de juliol 

PREU 320€ amb (1ects o 2 ll.e.)


OPCIÓ 2:RENDIMENT

Pensat per aquells alumnes que ja escalen però volen obtenir crèdits per entrenar:

GRUPS D’ENTRENAMENT.- Estan planificats en tres trimestres  Cada trimestre te una carrega de 48 hores (12 setmanes a 1 entrenaments de 2 hores per setmana).  

PREU 145€ sense crèdits i  amb crèdits 200 euros (1ects o 2 ll.e.)


OPCIÓ 3: COMPETICIÓ 
     
 Pensat pels amants de la competició, indiferentment del seu nivell

  CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ESCALADA EN BLOC.- Competició d’escalada pels nostres universitaris. Serà el dissabte 7 de maig . 

PREU: 100€ sense crèdits o amb crèdits 144 euros  (1ects o 2 ll.e.)


 OPCIÓ 4: RENDIMENT + COMPETICIÓ 

    Pensat pels més fanàtics... entrenar i competir, i com és la millor opció és la més reconeguda a nivell de crèdits.

PREU 244€ euros  (2ects o 4 ll.e.)

Tenint en compte que s'ha de realitzar un treball per a cada activitat !!        Com apuntar-se? 

    1.-Inscriure’s on-line a la pàgina web d’esports: http://esports.url.edu/  , a la banda de l’esquerra clickar esports individuals, seguidament surt en pantalla descarregar informació o inscriure’s, primer ens descarreguem l’ informació i després clickem inscriure’s
    
      2.- Passar pel  Servei d’esports amb la fotocòpia de la  matricula del curs, fotocòpia del DNI, 2 fotos carnet. I fer l’abonament  en metàl·lic o amb targeta dins de l’horari d’atenció a l’alumne. (dilluns de 9:30 a 14:00h, dimecres de 16:00h a 19:00h i divendres de 9:30h a 14:00h al Carrer Claravall 1-3)