sábado, 18 de diciembre de 2010

JAMES PEARSON A SAVASSONA.... BRUTAL !!


Ahir va ser un gran dia... aprofitant la visita del James Pearson i la Caroline Ciavaldini a Bcn pel seu aniversari i després de la supercelebració amb el Sopar de Bous i el Moog, vem decidir anar a veure una peli del Pelut amb la gent de Fixe i empalmar el dia següent amb una visita a Savassona !!El dia va començar malament, ja que la Caroline es va llevar malalta i es va tenir que queda al banquillo, aixo de sortir dos dies seguit de nit no ho porta massa be... Aixi que vem agafar i amb el James vem sortir cap a Sava a buscar el XeviSava, el mestre gurú del bosc que ja ens esperava impacient veient que tenia un nou juguet anomenat James... Un cop alli ens vem trobar un vell company de tibades... Sr. Ñapes alguns també li diuen Xavi Pardo, no se perquè... i Mr. Pablo, així ja havies configurat l'equip perfecte per assetjar el bosc !! Condicions perfectes !!! I tal com diria el mestre Kueka, amb aquell fred (1ºC) ahir tot era 6a.


Ràpidament comencen a caure els encadenes... James fa la primera repetició i reventa L'esperó del Guerrero  (sit) 7c+ sense gaires problemes i la recota a tres smiles :-) :-) :-) també encadena la psicològica Cementiri d'animes on sigth... Per la seva part Sr. Ñapes s'emporta el seu segon 7b amb Plans & Roses i també Sweet Dreams 7a+... la cosa pinta be i la festa continua... 


A la festa s'hi incorporen el Jordi del Pozo i el Jofre... reforços de migdia !!! El tour continua, el Xevi ho encadena tot seguit del James que no s'espanta... brutal !! Quin espectacle veure aquest dos colze a colze... Tot es fàcil... tot es 6a !!!


Al final del dia acabem destrossats... petonets i abrassades !! Anems a recollir la Caroline i cap a Bcn, ells cap a Margalef a encadenar més i jo cap a la Feec, reunió d'entitats per preparar les compes de l'any vinent, amb grans canvis que donaràn més dinamisme i diversió a tothom !!!

James em comenta que tornarà,,, que s'ha enamorat... d'una tal Maria Alba... tranquil Ramon, de la teva obra mestre de via... 9a !! El que ens espera...

CLIMB BOUS...
WORK LESS !!