lunes, 17 de enero de 2011

TSUNAMIS... QUAN CAURE NO ES OPCIÓ !!


Aquest cap de setmana, després de una bona sessió el divendres a Savassona, agafo rumb a Lleida. Des de fa molt temps que tinc ganes de fer un weekend fanàtic amb el Jordi Salas "Pelon" i finalment aconseguim quadrar agendes.

El dissabte anem a Castelldans, com ens acompanyen la Gemma i el Joan i la seva filla petita escollim un sector més assequible per tothom... tot i així després d'escalfar en uns primers blocs alts... (4-5 metres) el Pelon ja em porta al primer repte psicològic... Brutal 6c+ d'uns 6m amb una sortideta de mirar-s'ho... Es allí a on comencen els aprenentatges... quin poooooooooooor !!! Pero caure no és opció... així que...

TSUNAMI'S LESSON 1: NO ET POSIS NERVIÓS... 

 Pelon a Brutal 6c+ / Castelldans


Després continuo barallant-me amb Armaggedon i Seven gey Air campus entre d'altres... el Pelon fent-les a vista i jo palmant pegue rere pegue fins que sens fa de nit i toca replegar-se.... Demà més.....

TSUNAMI'S LESSON 2: AGAFA LA BOSSA DE MAGNESI... LA NECESSITARÀS....

La bèstia: Xavi Raventos "Rave"

El dia seguent el Pelon rep una trucada i ma diu que hem d'anar al sector de la oficina , al Cogul (Sector obert per Pelon i Jason Kehl i es diu aixi perque escalaven al estiu i cada dia a les 7 del mati  estaven alli per trobar la bona temperatura) ja que ha sortit feina... vindrà el gran Pete O'donovan a fer una sessió de fotos... pel qui no el coneixeu el Pete es un gran escalador del Grit Britanic que viu a dos cavalls entre Sheffield i Tàrrega amb la seva superwoman Angels "l'energetika" i que a més a més en els últims anys s'ha especialitzat en fotografies... sinó només cal que gaudiu d ela seva feina al seu blog:

http://www.lleidaclimbs.com/

A més a més aprofito la meva visita a Lleida per trucar a un gran Bou de La Salle... el Xavi Raventòs que després ens deixaria més que sorpresos amb el seu nivell i sang freda davant l'alçada... jove promesa !!!

 Makking Off d'una bona foto

 La millor linea del Cogul... Survival


Després d'escalfar com no en blocs de 5-6 metres comencem a blocar les grans lineas del Cogul. De la qual en dedueixo la següent lliçó:

 TSUNAMI'S LESSON 3: A CERTA ALÇADA EL PORTER ES SIMBÒLIC... CAURE NO ES OPCIÓ !!

Rave a Survival / Sector La Oficina / Cogul
 
Pelon a Cellar Door / Sector la Oficina / Cogul

Al final del dia res millor que una birra i unes braves i una mica de Xapa Rosa que sempre es divertida... El Pelon m'entrega el diploma de Tsunami Aficionat i em convoca al següent curs de perfeccionament... espero arribar al seu nivell ( Tsunami's Climb Master) si més no motivació no m'en falta !!!

 TSUNAMI'S LESSON 4: PORTA 2 BOTELLES DE RAIMAT... UNA QUEDA CURTA !!

Pelon a Cunikal / Sector La Oficina / Cogul