lunes, 14 de febrero de 2011

ICERTIC 2011 - QUIN BON AMBIENT !!

BOUS DE LA SALLE TEAM

Aquest cap de setmana el equip de competició dels Bous de la Salle i Vertic hem assistit al event estrella de la cadena de botigues Vertic: ICERTIC !! La concentració d'escalada en gel preferida per nosaltres pel bon ambient que s'hi respira...Durant tres dies els amants del gel i del drytooling podem disfrutar plegats en un entorn immillorable: La Vall de Boi !! Aixi a part de les formacions donades pels líders espirituals del ECEM: Xavi Metal i Conrad López els mes entesos poden gaudir de les diferents cascades de la vall, que tot i no ser el millor any permetien gaudir-ne unes bones hores.

Gerard Rull a una de les vies de la competició

Aixi el divendres el equip de competició arrancàvem amb una sessió fanàtica al bosc de Boi fent bloc com a part d ela preparació de les competicions del 2011. Al dia següent Lluís Saló, Yoli Sànchez i Núria Serra debutaven en el art del Dry tooling i el gel millorant així la polivalent formació que des dels Bous ens agrada que els nostres esportistes aprenguin. En acabar la jornada a les 15'00 vem fer una segona sessió al bosc de bloc i per rematar el dia vem anar al sopar i la festa del Icertic... Dia complet ??

Lluis Saló segon dia de piolets... competició !!

Yoli Sanchez segon dia de piolets... competició !!

Edu Marin en plena acció...

Al dia següent, després d'un bon descans va tenir lloc la competició de Dry Tooling a la zona de la cantera, una zona nova equipada per la ocasió pels tècnics de l'Ecem. I l'assistència dels nous cracks del CTAC: Edu Marin, Gerard Rull i Marco Juves que conjuntament amb el nostre bou Lluís Saló van fer una bona exhibició de nivell. En el apartat noies, s'imposava la Anna Roviralta, seguida de la Bous Yoli que va quedar segona i la Nuria que va empatar en tercer lloc amb la Cristina Ballesta. Entrega de premis i fi de festa d'un cap de setmana més que complert i fanàtic.

Podi Femení

 Podi Masculí