lunes, 28 de marzo de 2011

7è OPEN BLOC BOUS DE LA SALLE - INFORMACIÓ4 i 5 DE MAIG
2n. OPEN ESCOLAR

Després de l’èxit de l’any passat, arriba el 2n. Open Escolar amb el suport de l’Institut Barcelona Esports.

L’Open Escolar té com a objectiu principal que els més petits puguin descobrir ja de ben joves el nostre esport: l’escalada. Així doncs, gràcies a un circuit de tallers i activitats lúdico-educatives: escalada en bloc, escalada esportiva, slackline, acroesport... farem que els infants s’ho passin d’allò més bé en un “no parar” al voltant de l’escalada i tot el què l’implica; sempre ben acompanyats dels integrants de l’equip de competició dels Bous de la Salle.

Un total de més de 300 nens/es de les escoles de Barcelona gaudiran d’aquest Open que esperem que vagi creixent any rere any.

4 i 5 DE MAIG
7è OPEN BLOC DELS BOUS DE LA SALLE

Què et sembla si us proposem passar dos dies envoltats de més de 40 problemes de bloc per resoldre, equipats per una selecció dels millors escaladors i bons amics dels Bous de la Salle? Parlem de: Ramón Julián, Edu Marín, Ignasi Tarrazona, Marc Jimenez, Felix Obradó, Helena Alemán, José Agustí, Marieta Cartró, Roger Crespo, Berta Martin, Carlos Catari, Shirleys Noriega, Victor Esteller, Oriol Maraver, Jordi Salas “Pelon”, Oriol Cañelles, Albert “Kueka” Jover,  Marco Jubes, Armando Raya, Miguel Navarro i Marc Recasens. En el nostre blog www.elsbousdelasalle.blogspot.com entendreu el perquè d’aquesta gran selecció...

Què et sembla si us proposem passar dos dies de festa sense parar de la mà dels cracks de Red Bull, barres amb menjar i beure per poder resistir i amb diferents stants de les primeres marques amb grans ofertes per l’ ocasió?

Què et sembla si a més a més el servei del Test Center de Black Diamond i Tenaya us deixa gratuïtament el material que necessiteu per participar i provar-ho?

Cal destacar la implicació de Gàrgola, Vèrtic, Black Diamond, Tenaya, Dark Arrow, Korda’s, Red Bull, Green Monkey, Edelrid, Vaude, North Face, Campo Base, Fixe, Faders, Didak’s, Gibbon, Inesca, Evolv, Metolius, Pro Rock, Charko, Five Ten, Salomon, Tsunami Climbing, Victor Endurance, Dual Grups, 8c+, T1, Luittoni, Parabolt the World, Desnivel, Top30, El Forat, La Panxa del Bou, Mc Plaf i Climbat que aporten els més de 6.000€ en premis que sortejarem entre tots els participants al llarg de les quatre competicions

En aquesta edició, a part del nostre rocòdrom i l’estructura cedida per la FEEC, també disposarem de dues estructures més gentilesa de Gàrgola: un monolit i l’obra mestre de les estructures: el Rotobloc.
4 i 5 de Maig 2011
9'00 - 22'00
+ de 40 blocs
Us hi esperem!!

INSCRIPCIONS: 7è OPEN BLOC DELS BOUS DE LA SALLE

La inscripció a l’Open val 16 €, és vàlida pels dos dies de competició i en el preu s’inclou una samarreta, un adhesiu dels Bous de la Salle i l’oportunitat de gaudir del nostre centre esportiu després de competir. Pels participants federats val 12 € (caldrà portar la llicència i DNI).

Serà gratuït per a tots els estudiants de La Salle i socis de La Salle Sport & Fitness, Bous de La Salle, GELS i CELS (no inclou ni la samarreta ni l’adhesiu).

La inscripció es farà el mateix dia de la competició a la carpa d’Organització, situada al camp de bàsquet del Campus Internacional de La Salle.  

4, 5 i 7 DE MAIG
OPEN BUSINESS

L’Open Business neix de la idea d’apropar les primeres marques del sector que col·laboren  amb el seu públic. Un dia per conèixer els fabricants i que els fabricants coneguin els escaladors: Gàrgola, Dark Arrow, Vaude, Edelrid, Fixe, Faders, Metolius, Evolv, ProRock, Didak’s, Green Monkey, 5.10, Gibbon, Salomon, Charko, Tsunami Climbing, Volx, Parabolt the World, són alguns dels que ja ens han confirmat la seva assistència. Les empreses us volen apropar els seus productes i fer-vos bones ofertes perquè el dia us surti ben rodó.

7 DE MAIG
2a PROVA COPA CATALANA  D’ESCALADA EN BLOC
CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC

Ja un clàssic, l’escalada en bloc torna amb força a les universitats. El Servei d’Esports de la Universitat Ramon Llull conjuntament amb el de La Salle (CELS), els Bous de la Salle i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitzen aquesta competició per buscar els millors escaladors en bloc de les nostres universitats. L’únic requisit és ser estudiant universitari i tenir ganes de competir!

Tot això emmarcat dins la 2a prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, una de les copes amb més nivell de l’estat. Els millors escaladors del territori ens faran gaudir dels moviments més durs i inimaginables, per aconseguir la victòria i apropar-se a ser el millor escalador en bloc de Catalunya.

Aquest anys amb grans novetats: inscripció OBLIGATORIA anticipada via web, noves categories (Sub-12, Sub-15, Sub-18, Absoluta i Veterans), nou sistema de competició escalant en grup i millors horaris per a tothom.

 
INSCRIPCIONS
2a PROVA COPA CATALANA  D’ESCALADA EN BLOC
CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC

La inscripció és UNICAMENT anticipada i limitada a 100 participants. El preu de la ’inscripció és de 25€. Inclou Samarreta, esmorzar i una bossa d’obsequis gentilesa de les empreses col·laboradores. L’últim dia per inscriure’s és el 5 de maig.

1.- SI VOLS COMPETIR NOMES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI:

 Has de formalitzar la inscripció via web a través del següent enllaç:


Un cop a l’enllaç de la federació t’has d’inscriure al Campionat de Catalunya Universitari. Un cop inscrit cal formalitzar el pagament amb una transferència bancària i enviar un e-mail a l’adreça joliveras@salle.url.edu amb el resguard de l’ ingrés bancari i el nom del competidor.

Després  caldrà anar al servei d’esports de la teva universitat i demanar que t’inscriguin a:


2.- SI VOLS COMPETIR A LES DUES COMPETICIONS  (Estàs federat i ets universitari)

Igual que el tràmit anterior però enlloc d’inscriure’t al Campionat ho has de fer a la Copa Catalana d’Escalada en Bloc La Salle

3.- SI VOLS COMPETIR NOMES A LA COPA CATALANA (Imprescindible estar federat)

Un cop a l’enllaç de la federació t’has d’inscriure a Copa Catalana d’Escalada en Bloc La Salle. Un cop inscrit cal formalitzar el pagament amb una transferència bancària i enviar un e-mail a l’adreça joliveras@salle.url.edu amb el resguard de l’ ingrés bancari i el nom del competidor

UBICACIÓ I HORARIS

El dissabte 7 de maig de 8.00 a 8.30 h s’acabarà de formalitzar la inscripció de les categories: Sub-12, Sub-15 i Veteranes. La resta de categories: Sub-18, Absoluta, Veterans i Universitaris serà de 13’30 a 14’30h.  Caldrà presentar la llicència federativa anual i l’autorització paterna si s’escau: SENSE AQUESTA DOCUMENTACIÓ NO ES PODRA PARTICIPAR! Per a qualsevol dubte trobareu tot el reglament i informació de la competició a la nostra pàgina web:


Per a més informació podeu contactar amb:

Jaume Oliveras
Responsable Àrea Escalada La Salle Sport & Fitness
93.290.24.78 (De Dl. a Dj. de 18.00 a 21.00 h)