miércoles, 30 de marzo de 2011

RAMONET - EQUIPADORS OPEN - FaNaTiK 1


Com cada any, hem fet una selecció dels millors escaladors i amics dels Bous de la Salle perquè ens vinguin a ajudar a equipar els més de 40 problemes a resoldre de l'edició d'enguany...

Ramonet en el seu debut com a ponent

Ramonet blocant a  Savassona

I si amb algú teniem que començar és amb el número 1 : Ramon Julian !! Actual campió del mon i guanyador de absolutament TOT... referent mundial d'escalada en roca en Ramon fa molts anys que ho reventa tot.... fins el punt que tots sabem que no es humà...
Duele Realidad, 9a  Col. Ramon Julian

Hem de confesar que hem anat darrera el Ramon durant bastants anys per poder compartir el Open amb ell, malauradament els compromisos amb els seus objectius no ho han fet possible fins que enguany els astres s'han alineat i podrem gaudir de la seva companyia.


Enguany serà el tercer cop que en Ramon ens visita, ja que al octubre va venir a fer la seva primera conferencia en public, i després al novembre, on li vem fer l'homenatge per haver guanyat el campionat del mon... Això ens ha permet coneixer una mica més al fill predilecte de Manlleu.

Samfaina, 9a  Col. Ramon Julian

Kranj,  8c

I si hi ha quelcom que ens ha sorprés es que darrera el mite hi ha una persona molt honesta, humil i timida que porta el fanatisme a la sang i aquest és el principal motiu perquè ens entusiasme tenir-lo entre nosaltres... Podeu seguir la seva activitat diaria a través del seu blog:
4 i 5 DE MAIG
9'00 - 22'00
+ 40 BLOCS...
T'HO PERDRÀS??