martes, 5 de abril de 2011

BERTA MARTIN : EQUIPADORS OPEN FaNaTiKa 4

Foto: colecció Berta Martin

Si hi ha algú que sempre ens ha impressionat aquesta és la Berta !! Te un curriculum esportiu brutal, hem perdut el compte de les vegades que la Berta ha quedat Campiona i la veritat es que tampoc ens resulta el més important... Simplement el fet que hem de tenir en compte és:  Berta és una Campiona !!... ho ha estat sempre i de segur sempre ho serà... (almenys per nosaltres ).


I es que la Berta ens te acostumats des de fa molts anys a ser un referent del nostre esport a nivell nacional e internacional. Es per això que un any més l'hem convidat a estar entre nosaltres... i no només ha acceptat sinó que a més a més ja fa temps que maquina el bloc que us vol muntar. Es per això que portarà fins i tot unes noves presses: VOLX, la crema francesa, que ara comencen a entrar al nostre pais amb força i que podreu provar durant l'Open. A més a més hi haurà un estant d'aquesta marca.


Si voleu saber més coses de la Berta us recomanem llegir l'entrevista i veure el video que va fer-li La Vanguardia ara fa poquet, en vistes del proper Campionat d'Espanya de Bloc que es celebrarà a Barcelona el 30 d'abril i en el qual defensarà el titol ja que n'és l'actual campiona !!A més a mes ara Berta és lider espiritual de la sala que conjuntament amb el seu marit, Israel Macià, han obert a Esparreguera i que a tots els participants de la Copa Catalana de La Salle us convidaran a provar...7È OPEN BLOC BOUS DE LA SALLE from JAUME OLIVERAS on Vimeo.

4 i 5 DE MAIG
9'00 - 22'00
+ 40 BLOCS...
T'HO PERDRÀS??