lunes, 11 de abril de 2011

"KUEKA" EQUIPADORS OPEN - FaNaTiK 7


Hi ha poques persones amb una enganxina a la fragoneta que diguin: "Frikis Go Home" i això és el que defineix al Sr. Kueka: P.... i enduro !!! Un adolescent atrapat en el cos d'un aparentment d'adult i alhora un dels referent més importants del Dark Side Bloquer Nacional.


I es que Kueka es un treballador humil i discret, treballa en una botiga de venedor de material de muntanya, d'aqui que algu li soni de veure'l a Camp IV, la botiga fanàtika de Mataró. Alhora és un dels principals esponsoritzats d'una nova marca de roba d'escaladors: Tsunami Climbing. I per segon any l'hem aconseguit enredar perquè ens vingui a equipar un bloc, alhora que també aprofitarà per portar unes samarretes de Tsunami's perquè veieu uns dissenys nous i frescos que son mooooolt fanàtiks !!

També és un dels impulsors junt amb la seva familia del Maresme: ThefamiliaLee de la nova filosofia Wiiiii... L'art de ser feliç envoltat de merda... i és que Kueka és home de molts coneguts i pocs amics. I tal com deia molt sabiament:

"El millor a la vida és reventar pepinos en la soletat del bosc..."
7È OPEN BLOC BOUS DE LA SALLE from JAUME OLIVERAS on Vimeo.

4 i 5 DE MAIG
9'00 - 22'00
+ 40 BLOCS...
T'HO PERDRÀS??