lunes, 4 de abril de 2011

PELON : EQUIPADORS OPEN - FaNaTiK 3


Si hi ha algu que la toca... aquest és el Pelon !! Fanatik dels de veritat el Jordi Salas (tot i que no li diu així ni el mismissim Sr. Salas, pare del Pelon i autentica Wikipedia de l'evolució de l'escalada al nostre pais)  a mamat escalada des de que va nèixer i això es nota...I qui sino et pots trobar fent una tapia d'alt nivell en "solo"... el Super Pelon !!


 
El Pelon amb 15 anys li va dir al seu pare: Vull anar a Estats Units a escalar... i son pare li va arreglar tot per potenciar el somni del seu fill. I aquest viatge a California el va portar a Yosemite i a quedar-se alla durant molt anys fins fer-se un gran escalador reconegut... un mite a terres foranes.

Pero la terra sempre atreu i això ens porta al Pelon de nou a Lleida, des d'on ha muntat la seva propia empresa de material de muntanya seguint els pasos del seu pare. Actualment Dark Arrow a part de fabricar uns dels millors dissenys del mercat de preses español distribueix Evolv, Metolius i Pro Rock. I en breu segur que més marques fanàtiques de primera línia.


L'any passat ja ens va fer campana ja que va anar a equipar una de les competicions més importants dels Estats Units, pero enguany torna a ser entre nosaltres... fet que ens donarà una qualitat perfecte als nostres blogs, ja que si hi ha quelcom pel que el Jordi ha nascut i te un do és per equipar !!

7È OPEN BLOC BOUS DE LA SALLE from JAUME OLIVERAS on Vimeo.

4 i 5 DE MAIG
9'00 - 22'00
+ 40 BLOCS...
T'HO PERDRÀS??