lunes, 30 de mayo de 2011

OPEN 2011: RESULTAT DEL SORTEIG !! v2.0

Després de tres cursos de caligrafia Xinesa i moltes hores obrint caixes i ordenant tarjetes e aqui el resultat del sorteig de material d'enguany... l'any vinent més i millor !!

REQUISITS PER RECOLLIR EL PREMI

1.- Pertanyer al grup del Facebook dels Bous de la Salle (Sectari... ho sabem, però és que ens agrada que us arribi la informació de tot el que fem...)


2.- Només pot recollir el premi la persona a qui li ha tocat o un amic amb el DNI de la persona que li ha tocat... (No val la pena robar Dni's per una samarreta eeeeee, per una corda ja no sé...)

3.- El premi es recollirà de Dl a Dj de 18'00 a 21'00 (Horari Jaumet) al rocodrom dels Bous... (perquè sigui més livia aquell dia us deixarem entrenar al nostre rocòdrom gratuïtament). Per dubtes o consultes joliveras@salle.url.edu

4.- Caldrà encertar una pregunta de culturilla general de l'escalada... els premis només poden ser per bons fanàtiks !! (Acceptem el comodin de la llamada).

Sort a tots !! I pels qui no els hi ha tocat res recomanem: 

a.-) Millorar la lletra

b.-) Entregar la cartulina de participació al acabar
c.-) Convidar a una cervessa i unes braves al Jaume cada vegada que us el trobeu escalant (<--- La que millor funciona !! )