lunes, 20 de junio de 2011

24 HORES AMB ARNO ILGNER


El dijous i el divendres,  a través de les botigues Vertic i conjuntament amb els amics de Sant Cugat i els Bous de la Salle vem fer la presentació del nou llibre de Arno Ilgner i el divendres dues Masterclass a on posar en practica el seu mètode de Guerreros...

DIJOUS 16 DE JUNY: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE


En un ambient molt familiar, Arno va fer la presentació del seu nou llibre, Lecciones Express, nom derivat de la seva afició al café i amb la intenció de fer un manual que a diferencia del primer llibre, Guerreros de la Roca que és més dens a nivell de comprensió, sigui pràctic i aplicable a la roca. En paraules seves el primer llibre és per llegir a casa, el segon per anar a escalar. Dues hores de presentació a on ens va explicar d'on ve i a on va... així com tota la metodoligia empreada per perdre la por a l'escalada i a la vida també.Al acabar Arno va signar els seu llibre als assistents així com va conversar amb tothom fins que tots els dubtes dels assitents varen ser aclarits. 

DIJOUS 17 DE JUNY : MASTERCLASSPerò de la teoria a la pràctica hi va un bon tros, es per això que uns quants afortunats van poder tenir la sort de gaudir d'una de les dues Masterclass que Arno impartia el divendres. A on portava el seu mètode a on més ens interessa: a l'escalada real.


4 hores de Masterclass que per molts de nosaltres varen passar volant. Un no parar d'exercicis utils per tal de millorar com a Guerrers de la Roca i gaudir molt més del nostre esport al treure aquest component psicologic de la por per transformar-la en una part més del joc, per transformar-la en diversió. Tot en un ambient immillorable i profesionalitat impresionant de Arno... sens dubte una gran inversió !!


Com sempre un esdeveniment fet amb amor amb l'ajut i esforç de tothom: Vertic, Centre muntanyenc Sant Cugat, els Bous de la Salle i com no Arno Ilgner. Gràcies a tots !! I pels qui voleu més informació sobre l'Arno i la seva metodologia no oblideu de visitar la seva pagina web o la seva pagina al Facebook a on va compartint els seus coneixements amb la familia escaladora a més a més està traduit al Espanyol...