jueves, 9 de junio de 2011

2n CURS DE VIA LLARGA (NIVELL3)


El passat cap de setmana es va dur a terme el 2n. Curs de Via Llarga dels Bous de la Salle conjuntament amb FreeFlocks. Aquest curs dura un cap de setmana intensiu en el que s'aprenen els coneixements basic per ser eficient en vies de varis llargs equipades o desequipades.


El dissabte ens vem dirigir a St. julia de Guardiola per fer el primer tast a això de posar caxarrus, friends i tascons entraven en la nostre vida i surtirn de les fissures degut a que no els posavem be... tot una experiencia i un dia de rodatge.Ja el diumenge vem anar a fer dues vies a la dent del Cabirol, a la pared nord del Pedraforca. Unes vies clàssiques com la Civis-Genis per possar-nos a prova sobre tot el que haviem aprés el dissabte.


I tot i la pluja que ens va atrapar als rapels l'experiència va ser tot formadora i enriquidora, una tapia amb tots els condiments de la via llarga: alçada, dificultat pel nostre nivell de debutants, compromís... una elecció 5 estrelles per poder donar una formació complerta als nostres clients.