lunes, 6 de junio de 2011

DISSABTE: LA VILABLOC 2011


Benvolgut company, 

Aquest any organitzem la quarta edició del Vilabloc, Competició d’escalada en bloc de Vilafranca, coincidint amb la festa del barri del Poble Nou. La competició serà el proper dissabte 11 de juny de 2011, a la Plaça del Tívoli de Vilafranca del Penedès, al barri del Poble Nou.

Com a competidor del Vilabloc d’alguna de les edicions anteriors, ens complau poder-te convidar a l’edició d’enguany, que presentarà algunes novetats. En primer lloc, la ronda classificatòria es disputarà utilitzant els sistema americà. En aquest format, els competidors d’una mateixa categoria sortiran a competir alhora i tindran un temps una mica més extens per a provar tots els blocs de a ronda. Les finals es disputaran amb el tradicional sistema de rotació a vista.

Les inscripcions tindran lloc de forma presencial, el mateix dia dissabte 11 de juny de 8 a 9 h del matí, a la Plaça del Tívoli de Vilafranca del Penedès. Caldrà fer el pagament en el mateix moment en metàl·lic. El preu d’inscripció és de 10 euros pels competidors federats (mínim modalitat C de  la FEEC ), i de 15 euros pels competidors no federats, a qui s’expedirà una llicència temporal el mateix moment de la inscripció.

Hi haurà 3 categories:
            A: categoria promoció, oberta a tothom i de caràcter popular. Grau màxim 7a.
            B: categoria absoluta, amb blocs de màxima dificultat.

            Hi haurà una categoria femenina en cas que hi hagi prous participants, en cas contrari les categories A i B seran mixtes.
La competició és oberta a tothom i té caràcter popular. A l’inici de la prova cal presentar la llicència federativa en curs de modalitat C o superior. Els menors de 18 anys hauran de portar el permís patern.

La competició es realitzarà, a la plaça del Tívoli de Vilafranca del Penedès, a partir de les 9:30 del matí (classificatòries) i de les 16:30 de la tarda (finals). Les inscripcions es realitzaran de 8 a 9 del matí el mateix dia de la competició. Els dorsals es lliuraran a partir de les 9 del matí a la reunió informativa del reglament i de l’ordre dels competidors.

La competició constarà de 2 parts. Al matí es realitzaran les proves classificatòries de les que en sortiran els finalistes. A la tarda es realitzaran les finals de cada una de les categories. Tot i que dependrà del nombre de participants de cada categoria, es preveu que les classificatòries finalitzin cap a les 14h. A les 16:30 h començaran les finals que acabaran cap a les 19:30 h amb l’entrega de premis i sorteig de regals, cortesia dels col·laboradors per tots els participants.

Els participants rebran en el moment de la inscripció una samarreta per a competir a la prova.
Cada participant és responsable de la seva seguretat. L’organització no es farà responsable dels danys que pugin patir els participants i vetllarà perquè la prova es realitzi amb normalitat.

Rep la nostra més cordial salutació. Ens veiem al Vilabloc!


Organització del Vilabloc
Competició d’escalada en Bloc de Vilafranca del Penedès.