domingo, 7 de agosto de 2011

EL RATEAU - PUNTA OEST (3769m.) - Batalles d'un friki fent l'alpinista !!

Víctima de l'alpinisme

Sempre és interessant practicar altres esports de muntanya tot i que no siguin els teus prefereits... així que he dedicat uns dies de les meves vacances a fer de víctima del'alpinisme... com molt be podeu veure a la foto... Ara us deixo un resum del que ha estat el meu aprenentatge:

REQUISITS BÀSIC: UNA BONA FORMACIÓ INICIAL:


REQUISIT 1: UN ENTORN FANTASTICHËN !!


L'entorn a practicar l'alpinisme no el decideixes tu sino la meteo... així que estrategicament sempre és interessant tenir diversos objectius a diferents valls així poder escullir. Com nosaltres portavem un "crack" de l'estratègia: Oscar Aleman de Free Flocks... vem poder "relaxar-nos" en la seva experiència i el primer objectiu va ser la punta Oest del Rateau al massis dels Ecrins.

REQUISIT 2: UN BON EQUIP D'AMICS


Una selecció dels millors amicsque podria tenir... l'Oscar com a capità i el Xavi Gil i el Carles Lopez profes de cicle CAFEM de l'IES Vall Hebron.

REQUISIT 3: BONA FORMA FISICAImprescindible per resistir lesllargues marxes caminant sobretot a través de les glaceres i arestes... 100% d'atenció per no acabar rodant muntanya avall com un sac de patates... cada pas és important !!

REQUISIT 4: TENIR UN BON "COCO"


És el que es necessitaper poder seguirprogressant per aquestes paretsnormalment un xic descompostes i per anar improvitzant ancoratges bastant lluny de la seguretat que ens proporcionen el meus estimats parabolts o quimics i reunions... 

REQUISITS 5: ENJOY THE SUMMIT


Com a l'escalada en bloc i esportiva... no sempre s'encadena... però aquest cop vem fer el cim "on sigth" així que cal saber gaudir de que la muntanya et deixi pujar... i aqui ens tens... Hem fet elcim !! ja només queda la baixada... buffffffffff

REQUISIT 6: EL MÉS DUR... LA BAIXADA

Això és broma no?? - Els rappels...


Com veieu l'Alpinisme es molt dur i el pitjor d'arribar al cim és que tens que baixar... aiaiai quin fart de patir i caminar !!

REQUISIT IMPRESCINDIBLE: EL BAR


TO BE CONTINUED...