viernes, 25 de noviembre de 2011

EQUIP DE COMPETICIÓ 2011


Ahir va ser l'entrega de premis de la Copa Catalana a la nostre sempre estimada Panxa del Bou !! On mai neva però si plou, almenys ahir... amb un allau de premis per tots els guanyadors d'aquesta Copa Catalana, cada dia més gran i més maca. I aquesta és la part que ens toca aquesta temporada recollida per les nostres Boues de l'equip de competició. L'any vinent més i millor !!


Més d'un centenar de persones es van aplegar en una festa de caire lúdic i familiar, ja que en el fons els competidors som una gran familia. Amb la presencia del molt honorable president de la Federació Jordi Merino, i alguns representant de les diferents marques que recolzen la prova com ara Alberto Martos de Top30, o el Pawel de Fixe Faders entre d'altres.


Una gran nit plena de premis per tothom, Bous i Boues, que durant tot l'any han entrenat dur (alguns no tant eeee Oriol ;-D) per ser els guanyadors i gaudir d'aquesta festa feta des de la Feec per ells... i de segur que l'any vinent en tenim mé si més ja que el nostre nou fitxatge Marieta Cartró així en ho promet.

I com a bons escaladors... la millor manera d'acabar la festa:  la Feec ens convida a Pizza !!