sábado, 17 de diciembre de 2011

17 DESEMBRE : OPEN DE CALELLA... UN CLASSIC OBLIGATORI !!


El dia 17 de desembre d’enguany es durà a terme el 14è Campionat d’escalada en Bloc Malgrat - Calella organitzat pel Club d’Escalada La Fàbrica i el Grup Excursionista Malgratenc, que es realitza a la fàbrica Llobet – Guri de Calella. 


Com cada any, seguim amb la ferma intenció de crear un espai on escaladors de tots els nivells puguin trobar-se i compartir una vetllada d’escalada inoblidable. En aquest sentit, el disseny de les vies estarà pensat per adults d’ambdós sexes sense distincions, i seguirem amb el model inventat l’any passat de preses blanques(1) que tant bé va anar i que va fer que molta més gent pogués encadenar molts blocs.

En aquesta línia, seguim amb el sistema Open Bloc que tant ens agrada i bones sensacions deixa en l’escalador, on tots els escaladors participen alhora, sense pressió, i on cadascú s’autoavalua amb una targeta de control. Els participants disposen de 6 hores per realitzar el màxim nombre de blocs possibles, i poden inscriure’s i iniciar el seu període de classificació en el moment que ho considerin oportú. La característica principal del campionat és que tots els participants poden realitzar tots els blocs existents a la sala, participant en una única categoria, i és després del període de classificació quan a partir de la meitat de participants es fa la divisió entre màsters i promoció, per tal d’escollir els primers classificats de la categoria promoció, essent els primers de la competició, òbviament, els que passaran a la superfinal. Aquesta superfinal es realitzarà a 3 intents sobre el nombre de blocs assignats, de manera correlativa, i sense zona de aïllament.
L’horari de la competició serà el següent:

12:00 – 18:00 Període de classificació en modalitat open bloc
18:00 – 20:00 Superfinals
20:00 – 20.30 Entrega de premis i sorteig

El preu de la inscripció és de 13 € pels escaladors federats i de 18 € pels escaladors no federats, i 10€ pels socis de l’entitat federats i 15€ pels socis no federats. Aquest preu inclou: la samarreta de la competició, detall de regal, refrigeri, i la possibilitat d’entrar en el sorteig de material.
Seguint amb el nostre compromís de millora continua enguany tindrem un espai d’escalada infantil més gran (comptarà amb dos blocs), noves vies i nous dissenys, i potser us trobeu alguna sorpresa més!

Animeu-vos a participar en aquesta edició del campionat i superem el repte dels 100 competidors! Serà una festa inoblidable!

Per qualsevol dubte: www.gem-malgrat.cat

Presa blanca: ens forces vies ens trobarem la possibilitat d’agafar una presa blanca que reduirà la dificultat del bloc però ens possibilitarà l’encadenament. Tanmateix, aquest encadenament tindrà òbviament una puntuació menor
 1. 1. Com arribar al 14è Campionat d’escalada en bloc Malgrat – Calella?
  1.1 En cotxe:
  Si veniu de Bcn agafeu la C-32 fins a la sortida de Calella, sortiu a la N-II direcció Bcn (cap a la dreta quan sortiu de l’autopista) i a uns 500 mts trobareu a la vostra dreta un edifici ben gran com el de la fotografia, és la fàbrica Llobet-Guri. 50 mts més endavant trobareu un aparcament en zona blava a la vostra esquerra. És un bon lloc on deixar el cotxe. L’accés a la fàbrica és per la N-II (c/ Sant Jaume 339) per una gran portalada. Trobareu un gran passadís interior i al final a mà esquerra trobareu l’entrada a l’edifici. Escales a baix i ja hi sereu! Des de la fàbrica tot serà indicat.  Si veniu per la N-II des de Bcn, trobareu a mig Calella a mà dreta el pàrking després de passar l’hospital i un semàfor. I veureu la fàbrica a la vostra esquerra.  Si veniu per la C-32 des de Girona (entrada blanes o entre Tordera i Malgrat de Mar) haureu de fer el mateix que els de BCN (llegiu a dalt).  Si veniu per la N-II també llegiu a dalt, tot esperant trobar a mà dreta la fàbrica i després el pàrking a mà esquerra.
  1.2 En tren:
  Rodalies destí: Maçanet o Blanes o Calella passen per la localitat que us interessa i surten de Bcn. De Girona és força complicat (haureu de mirar les combinacions). Un cop a Calella agafeu el carrer de les divuit ànimes i ja hi sereu!Tot i així preguntant per la caserna de la policia local de Calella arribeu segur, està al costat de la mateixa fàbrica!
  2. On aparcar?
  Al costat mateix de la fàbrica, a la plaça del mercat, es troba a només 50 mts!!!