miércoles, 18 de enero de 2012

Can Bruguera...

Albert Dotras, habitual de la zona de bloc de Can Bruguera ens fa arribar el següent post amb el qual els Bous hi estem totalment d'acord... Respect !!Aquest és un post que m'hauria agradat no haver d'haver fet mai (i no n'estic orgullós), ja que crec que és una cosa que salta a la vista que tothom hauria de fer i, pel que sembla, ningú no fa, i no és cap altra cosa que endur-se la pròpia brossa (merda) que un fa.

Ahir vaig anar a disfrutar del bosc de Can Bruguera i els seus blocs, i entre bloc i bloc va aparèixer un senyor A.D.F (Guarda forestal) tirant fotos a les matrícules dels cotxes, i jo vaig anar a xerrar amb ell, ja que no em feia gràcia el que feia.

L'A.D.F em va explicar que l'Ajuntament de Llavaneres i l'amo del bosc on hi ha els blocs comencen a estar amb la mosca al nas (emprenyats) perquè a causa dels escaladors, ciclistes, motoristes, els que fan trekking, etc., el bosc comença a estar ple de merda, i no desitjo que acabi com moltes zones d'Espanya, plenes de merda i tancades o restringides. Sóc un escalador i no m'agrada que per culpa nostra es tanquin zones d'escalada.

Jo no sóc local de Canbru, simplement hi vaig tant com puc, igual que a qualsevol altra zona. Tampoc no sóc qui per donar consells, però sí un escalador compromès amb l'entorn i a qui agradaria disfrutar d'allà on va. Crec que no demano massa, simplement que cadascú s'endugui la brossa que fa. És una cosa òbvia, que tothom hauria de fer i que em fa vergonya haver de dir. M'agradaria fer saber a tothom a través d'aquest post que Canbru perilla si no la cuidem, igual que qualsevol altra zona.

Gràcies.